Cele mai populare Cele mai noi

Aplicatia "Povesti" iti pune la dispozitie o sumedenie de planse din povesti precum Cenusareasa, Alba ca Zapada, sau Scufita Rosie.
Poveste cu Alba ca Zapada Poveste cu Alba ca Zapada Coloreaza plansa cu Alba ca Zapada din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
Punguta cu doi bani Punguta cu doi bani Coloreaza plansa cu mosul, baba, gaina si cocosul. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Degetica si randunica Degetica si randunica Plansa de colorat cu Degetica si randunica. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Poveste cu Fata Babei si Fata Mosului Poveste cu Fata Babei si Fata Mosului Coloreaza plansa cu fata babei si fata mosului. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
In tren cu Bubico In tren cu Bubico Plansa de colorat cu pasagerul cautand un compartiment liber. Scena din schita "Bubico" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe schite, basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Mosneagul si ridichea uriasa Mosneagul si ridichea uriasa Plansa cu mosneagul si ridichea uriasa. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou

1

2 3 4 5 ... » >

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!