Cele mai populare Cele mai noi

Aplicatia "Povesti" iti pune la dispozitie o sumedenie de planse din povesti precum Cenusareasa, Alba ca Zapada, sau Scufita Rosie.
Balaurul din palatul de clestar Balaurul din palatul de clestar Coloreaza balaurul din beciul de diamant. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Imparatul si palatul de clestar Imparatul si palatul de clestar Coloreaza plansa cu imparatul si palatul de clestar. Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Rata cloceste Rata cloceste Coloreaza plansa cu rata care sta pe oua. Scena din povestea "Ratusca cea urata" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Ratusca cea urata era o lebada Ratusca cea urata era o lebada Coloreaza lebedele din povestea "Ratusca cea urata". Scena din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
< « ... 15 16 17 18

19

20 21 22 23 ... » >

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!