Cele mai populare Cele mai noi

Aplicatia "Povesti" iti pune la dispozitie o sumedenie de planse din povesti precum Cenusareasa, Alba ca Zapada, sau Scufita Rosie.
Copiii s-au transformat in ghiocei Copiii s-au transformat in ghiocei Plansa de colorat doi copii. Scena din "Legenda Ghioceilor" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Irinel si Mos Crivat Irinel si Mos Crivat Plansa de colorat cu Irinel si Mos Crivat. Scena din "Legenda Ghioceilor" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Irinel, fiul Zefirului Irinel, fiul Zefirului Coloreaza plansa cu Irinel, fiul Zefirului. Scena din "Legenda Ghioceilor" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Cine a dat alarma? Cine a dat alarma? Plansa de colorat cu cucoana plangand dupa Bubico. Scena din schita "Bubico" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe schite, basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Bubico scapat pe fereastra Bubico scapat pe fereastra Plansa de colorat cu Bubico scapat pe fereastra. Scena din schita "Bubico" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe schite, basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Bubico cel cuminte Bubico cel cuminte Plansa de colorat cu un catel cuminte. Scena din schita "Bubico" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe schite, basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
Bubico bea lapticul Bubico bea lapticul Plansa de colorat cu Bubico cel pofticios. Scena din schita "Bubico" din aplicatia POVESTI. Daca vrei sa descoperi mai multe schite, basme sau legende, descarca-ti aplicatia din Google Play sau App Store.
nou
< « 2 3 4 5

6

7 8 9 10 ... » >
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!