Plansa de colorat cu broscuta Volkswagen Cantecele pasarilor Findergarten Animals glow in the dark Green Lantern de colorat Test despre Mowgli din Cartea Junglei Jerry Fura Cascavalul Un grup de monstruleti Superman zboara! Sa numaram in germana! Curse in Intuneric Primavara!

Descriere: Joaca acest joc cu avioane de strategie, Cosmo Fortress si elimina pericolele din spatiu sau navele spatiale care iti ataca fortareata. Baza inamicului trebuie sa o anihilezi ca sa nu mai trimita neve de atac asupra bazei tale.

Instructiuni Fortatreata din Spatiu: Foloseste mouse-ul. In dreapta ecranului ai iconitele colorate cu nave spatiale si cu upgrade. Foloseste banii si dai click pe iconitele cu nave ca sa le trimiti in lupta sau click pe iconitele cu + ca sa faci upgrade la nave. Dai click pe sageata pe unde doresti sa iasa nava sau navele in spatiu. Daca elimini nave inamice castigi bani, daca distrugi din baza inamicului castigi bani, daca distrugi asteroizi castigi bani. Poti face upgrade la nava erou, celelalte nave sau baza. Succes!

joaca pe tot ecranul

Inchide Inchide adauga la favorite

Fortatreata din Spatiu
1 vot

Voteaza:

media 5.00 cu 1 voturi.
asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!