dm drogerie markt si Colgate au adus zambete stralucitoare in gradinite. O noua editie de succes a campaniei "Dintisorii Veseli"

21 iunie 2024, 11:40

Campania Dintisorii Veseli

Campania „Dintisorii Veseli”, organizata de dm drogerie markt in parteneriat cu Colgate, a adus bucurie si educatie copiilor din gradinitele din Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Ramnicu Valcea si Targu Jiu. Prin aceasta initiativa, dm drogerie markt si Colgate au transformat igiena orala intr-o experienta interactiva si captivanta pentru cei mici, cu ajutorul indragitei mascote Crocodintila.

O aventura plina de zambete, prin Romania

Prima oprire a echipei „Dintisorii Veseli” a fost la Targu Jiu, unde copiii de la Gradinita cu program prelungit Vis de Copil, l-au intampinat cu entuziasm pe Crocodintila si au invatat despre igiena orala de la dr. Popescu Robert.

La Ramnicu Valcea, micutii de la Gradinita cu program normal Lizuca au participat la jocuri educative si au primit sfaturi pretioase de la dr. Graure Carmen despre periajul corect si prevenirea cariilor.

Urmatoarea destinatie a fost Pitesti, unde prescolarii de la Gradinita cu program prelungit Luminisul Padurii au ascultat cu atentie povestirile stomatologului de la Clinica Dr. Teo despre importanta igienei dentare si vizitele regulate la stomatolog.

La Targoviste, copiii de la Gradinita cu program prelungit nr.3 au fost incantati de activitatile pregatite de doctorul stomatolog de la Clinica Victoria care le-au explicat cum sa aiba grija de dinti intr-un mod amuzant si educativ.

Ultima oprire a campaniei a fost la Ploiesti, unde micutii de la Gradinita cu program prelungit nr 38 au fost ghidati de dr. Luana in descoperirea tehnicilor corecte de ingrijire a dintilor, intr-o atmosfera plina de veselie.

Un viitor luminos pentru zambetele copiilor

Campania „Dintisorii Veseli” nu doar ca educa si distreaza copiii, dar si consolideaza legaturile dintre parinti, educatori si specialisti in sanatatea orala. Desi editia de vara s-a incheiat, „Dintisorii Veseli” va reveni cu noi surprize si activitati, continuand sa promoveze obiceiuri sanatoase in orasele din tara.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!