Vesti bune! Cartoonito lanseaza Batroti, primul serial animat pentru prescolari inspirat din Universul DC

16 martie 2023, 12:12

BatRoti - Cartoonito

Premiera la Cartoonito in Romania incepand cu 18 martie 2023


Pune-ti centura si alatura-te supereroilor DC: Batman, Robin, Batgirl si Batrotile ce apara orasul Gotham City de raufacatori!

Batroti este primul serial produs de DC adresat prescolarilor ce prezinta o animatie captivanta creata cu ajutorul inteligentei artificiale si inspirata de una dintre cele mai cunoscute si iubite povesti cu super-eroi – povestea eroului cu pelerina neagra – Batman!

Batroti este un serial de actiune-aventura plin de distractie, ce combina doua dintre lucrurile preferate ale unui copil: supereroii si masinile. Ei sunt Barotile - un grup fantastic de vehicule cu super-puteri care apara, alaturi de alti super-eroi DC, orasul Gotham City de raufacatori! Adusi la viata de Batcomputer pentru a ajuta la apararea orasului, Batrotile sunt impinse in diverse peripetii amuzante si uimitoare din care invata lectii de viata importante. Indrumate de Bam, Batmobilul, Batrotile trebuie sa faca fata provocarilor unei echipe abia formate, precum si sa navigheze printre problemele de crestere care apar atunci cand esti doar un copil, asa cum sunt si simpaticele personaje.

„Batroti a dat prescolarilor o poveste animata cu Batman pe care sa si-o insuseasca,” a declarat Sam Register, presedinte Warner. Bros Animation si Cartoon Network Studios.

Aceasta serie distinsa si inspirationala urmareste calatoria unei super-echipe dinamice, ce incanta si amuza prin aventurile sale eroice, dar care le va demonstra copiilor prescolari valoari precum increderea in sine, curajul, prietenia si munca in echipa.

Insiprat de personajele din DC, Batroti este produs de Warner Bros. Animation, cu ajutorul serviciilor de animatie furnizate de Superprod Studio.

In Romania, Batrotile au debutat la Cartoonito, la data de 18.02.2023, cu un episod special de o jumatate de ora, „Originea secreta a Batrotilor", in care publicului i-a fost prezentat modul in care aceste vehicule super-eroi au luat nastere.

Alaturati-va Batrotilor in aventurile lor pline de actiune incepand cu 18 martie la Cartoonito.

BatRoti - Cartoonito

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!