Un start-up din Cluj isi propune sa ofere 500 de carti personalizate copiilor de la sate!

18 iulie 2023, 20:10

My Secret Land

My Secret Land, un start-up clujean care realizeaza carti personalizate pentru copii, doreste sa ofere copiilor de la sate sansa de a avea carti in care cei mici sunt personajele principale. Astfel, pentru fiecare carte comandata in perioada campaniei, echipa va realiza inca una, pentru un copil din mediul rural.

Echipa My Secret Land a lansat in cursul acestei saptamani campania „Plantam dragostea pentru lectura... la sat”, prin care isi propun ca povestile lor personalizate sa ajunga la 500 de copii din mediul rural, gratuit.

„Am decis sa lansam aceasta campanie deoarece consideram ca in mediul rural dragostea pentru lectura are nevoie de mai multa dedicare pentru a fi plantata. Asadar, ne-am decis sa le oferim in dar copiilor cate o poveste in care fiecare dintre ei este eroul!”, a spus Cristina Clima, fondator My Secret Land si autorul povestilor.

Campania se desfasoara in perioada 17 iulie –11 septembrie, iar in acest interval, pentru fiecare carte comandata pe site-ul mysecretland.ro, echipa My Secret Land va realiza o carte personalizata pentru un copil din mediul rural.

Cartile personalizate sunt realizate cu creativitate si dragoste pentru cei mici. Povestile sunt autentice, unicate si prezinta misterele cotidiene pe intelesul copiilor, fiind faurite astfel incat sa puna in valoare calitatile celui mic. Din acest motiv, cei care comanda o carte, pot alege personajul principal, cum arata, unde se petrece actiunea, ziua de nastere sau chiar si animalutul de companie.

Echipa va discuta cu reprezentanti ai scolilor si cadre didactice, care sa le ofere informatiile necesare pentru a realiza cartile cu caracteristicile specifice ale copiilor. Odata cu inceperea anului scolar, cartile vor ajunge la copiii din mediul rural cu ajutorul Book Truck-ului de la Cartile pe fata.

„Faptele bune mereu atrag oameni care cred in ele. Astfel, in demersul nostru s-au alaturat: Cartile pe fata, Festivalul International de Carte Transilvania si Cluj.com – Ghid Local. Vrei si tu sa fii personaj in aceasta poveste? Alatura-te initiativei. Comanda o carte pentru un copil drag, iar noi ne vom asigura ca si un copil de la sat va avea parte de aceeasi bucurie. De asemenea, ne-am bucura sa tii cont ca mai multe carti comandate inseamna mai multe carti donate!”, a adaugat Cristina.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!