Un nou serial cu cel mai indragit personaj animat are premiera la Disney Junior

12 noiembrie 2021, 15:54

Mickey Mouse: Casa Distractiei

Disney Junior anunta premiera unui nou serial animat, Mickey Mouse: Casa Distractiei, din 15 noiembrie. În fiecare zi de luni pana vineri, de la 17:30, sunt difuzate noi episoade din jucausa serie animata ce îi are în centrul sau pe Mickey Mouse, cel mai îndragit personaj al prescolarilor, alaturi de prietenii sai - Minnie, Goofy, Donald, Daisy si Pluto. De data aceasta, li se alatura Chicot, o casa magica si zglobie, ce îi poarta pe cei sase în tot soiul de aventuri, catre lumi imaginare. 


Noul personaj, Chicot, se poate transforma în orice – o nava-racheta, un vapor cu aburi sau o atractie din parcul de distractii – si îi ghideaza pe Mickey si prietenii sai prin tot felul de aventuri amuzante. Scarile magice din interiorul casei poarta echipajul catre porti magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odata transportati pe aceste noi meleaguri, Mickey si prietenii sai sunt transformati în personaje specifice fiecarei lumi unde ajung, permitandu-le astfel sa faca fata oricarei provocari. Fie ca se transforma în cavaleri medievali, regi si regine, cowboys si cowgirls sau chiar sirene, Mickey si prietenii sai sunt dornici sa ia parte în aceste noi aventuri împreuna. 



Productia este menita sa îi ajute pe copii sa îsi dezvolte creativitatea, încurajeaza împlinirea dorintelor si include lectii sociale si emotionale despre prietenie si ingeniozitate relevante pentru micutii telespectatori.


Curiozitatea, umorul si bucuria descoperirii sunt teme esentiale ale seriei, în timp ce Mickey si prietenii sai exploreaza diverse locuri si întalnesc noi prieteni în aventurile lor.


Ca în toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezinta doua povesti a cate 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur si simplu sa vrei sa dansezi.

Mickey Mouse: Casa Distractiei
Phil Weinstein este producator executiv si director supervizor, Thomas Hart este co-producator executiv si editor supervizor de povesti, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey si pilotii de curse” nominalizat la Emmy®. Castigatorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura încalcita a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”) este producator. Beau Black ("Garda Felina ") este compozitorul si co-autorul melodiilor originale, împreuna cu Loren Hoskins ("Jake si piratii din Tara de Nicaieri "). Serialul este o productie a Disney Television Animation.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!