Un nou serial animat, "Micii pompieri", are premiera la Disney Junior

3 noiembrie 2022, 11:34

Micii pompieri


Un nou serial animat pentru prescolari, „Micii pompieri”, debuteaza la Disney Junior pe 5 noiembrie, la ora 11:00. Distractiv pentru intreaga familie, serialul are scopul de a inspira bunavointa si simtul comunitatii. Productia prezinta aventurile unui baiat si ale masinii lui de pompieri, impreuna cu prietenii lor din echipajul de prim ajutor in timp ce isi ajuta comunitatea in probleme mari sau mici.

Actiunea se petrece intr-o lume fantastica in care vehiculele vorbitoare traiesc, lucreaza si se joaca cu oamenii care le conduc. Fie ca salveaza o masina tanara care este blocata intr-un copac, gasesc pui dalmatieni pierduti sau isi ajuta vecinii sa-si faca provizii de urgenta in timpul unei pene de curent, „Micii pompieri” vor reusi sa evidentieze importanta muncii in echipa si ajutorul concetatenilor.

Echipajul „Micii pompieri” este un grup dinamic de copii care nu vor doar sa fie ca parintii lor cand vor fi mari, ci vor sa fie ca parintii lor chiar acum. Asa ca, in fiecare zi, cand parintii lor pleaca la munca, micutii pleaca in propriile misiuni de salvare. Cu toate acestea, productia ii va urmari pe masura ce invata lectii de viata si, in cele din urma, vor deveni eroii care tanjesc sa fie. Pe parcurs, ei descopera ca a fi erou nu inseamna doar sa rezolvi un dezastru urias ci, din contra, este vorba de a da celui de langa tine o mana de ajutor. Pe langa faptul ca le arata celor mici cum pot fi buni cetateni, noua productie de la Disney Junior ofera copiilor sansa de a descoperi cum lucreaza echipele de interventie.

Empatia, prietenia si importanta lucrului in echipa sunt teme esentiale ale seriei create de producatorul executiv, castigator al unui premiu Emmy, Craig Gerber, cel care a produs si serialele animate de succes „Elena din Avalor” si „Sofia Intai”.

Noi episoade se difuzeaza in fiecare sambata si duminica incepand cu ora 11:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!