Toamna se numara BatRotile

31 august 2023, 13:12

BatRoti - Cartoonito

Sa turam motoarele la maximum!


Noi episoade din sezonul unu, Luni, 4 septembrie, la ora 17:30


In lumea vibranta si plina de actiune a animatiei BatRoti, Batmobilul, Bibi, Red, si Batman sunt doar cateva din personajele ce continua sa aduca in prim plan aventuri captivante si invataminte valoroase pentru publicul tanar.

Stilul inconfundabil al BatRotilor ne promite aventuri palpitante in Orasul Gotham, aventuri potentate de gama cromatica prezentata episod de episod!

Noile episoade vor surprinde alte aventuri, alte situatii carora vehiculele super-eroi vor trebui sa le faca fata, precum accidentarea lui Jestah in timpul pregatirilor pentru o competitie de sporturi extreme de partea echipei Zoomerilor, epuizarea lui Bibi in urma distractiei fara margini, situatia limita in care Bam se va gasi, iar laturi ascunse ale Orasului Gotham vor fi aduse la lumina. De la infruntarea temerilor personale la abordarea unor provocari neobisnuite, eroii nostri continua sa mentina echilibrul in oras. Insa, toate acestea sunt posibile numai sub prisma prieteniei si sprijinului constant pe care BatRotile si le ofera, ce inspira spectatorilor de toate varstele mesajul ca perioadele dificile sunt mai usoare de depasit, iar momentele frumoase sunt cu atat mai speciale, cand in jurul tau ai persoane… sau automobile care-ti sunt dragi.

Insotiti cea mai colorata trupa de vehicule super-eroi in noile lor aventuri comice si pline de suspans din Orasul Gotham, de pe 4 septembrie la Cartoonito!

Aparati Orasul Gotham alaturi de BatRoti!
Premiera noilor episoade din sezonul unu va avea loc Luni, 4 septembrie, de la 17:30.
Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!