Start la o noua editie Dintisorii Veseli. dm drogerie markt si Colgate aduc din nou zambete in gradinite

4 martie 2024, 14:51

Dintisorii Veseli

Intr-o lume in care zambetele deschid usi, dm drogerie markt isi invita din nou prietenii mici si mari intr-o aventura plina de invataturi si distractie. "Dintisorii Veseli", una dintre campaniile indragite de copii si parinti, revine cu o editie noua, gata sa aduca in fata copiilor din Deva, Sighisoara, Targu Mures, Fagaras, si Odorheiul Secuiesc, o experienta unica, plina de invataturi despre ingrijirea danturii.

Statisticile arata ca avem un drum lung de parcurs cand vine vorba de sanatatea orala in Romania. Dar, prin campanii ca „Dintisorii Veseli”, avem ocazia sa schimbam povestea, sa crestem o generatie informata, care sa puna pret pe sanatate si sa practice ingrijirea zilnica a dintilor. Iar acest lucru incepe din copilarie, cat mai devreme, afirma medicii stomatologi.


Astfel, e important ca micutii sa aiba contact, de mici, cu specialisti, cu igiena orala, cu ustensilele potrivite si totul intr-o poveste spusa special pentru ei.

Campania "Dintisorii Veseli" ajunge, astfel, din nou in gradinite, in orase noi, dupa ce in toamna anului trecut s-a bucurat de succes in Zalau, Sighetul Marmatiei, Baia Mare, Satu Mare si Oradea.


Inscrieri pentru o noua aventura

Intre 4 si 10 martie, gradinitele din Deva, Sighisoara, Targu Mures, Fagaras, si Odorheiul Secuiesc sunt invitate sa se alature campaniei, completand un formular simplu pe site-ul https://www.dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli/.
Pe 13 martie vor fi anuntate gradinitele norocoase care vor primi vizita echipei dm si a specialistilor in igiena dentara. Crocodintila, mascota iubita de toti, impreuna cu un stomatolog prietenos si echipa "Dintisorii Veseli", vor transforma ingrijirea orala intr-o distractie pe care cei mici o vor tine minte. Fiecare copil va pleca acasa cu un ghiozdan plin de surprize de la dm si Colgate, fiind astfel pregatit sa isi pastreze zambetul stralucitor.

Cei de la dm drogerie markt afirma ca fiecare copil merita sa creasca stiind cum sa aiba grija de zambetul sau. Asadar, prin „Dintisorii Veseli”, cei mici sunt invitati intr-o aventura unde sanatatea orala este pe primul loc, dar unde invatarea vine mana in mana cu distractia, iar igiena orala devine, astfel, o parte naturala si placuta a rutinei zilnice a fiecarui copil.

Compania aduce, astfel, impreuna copii, parinti, educatori si specialisti pentru a construi o comunitate dedicata sanatatii orale. Cu fiecare editie de succes a campaniei "Dintisorii Veseli", obiectivul de a schimba perspectivele despre ingrijirea orala si de a inspira mai multe zambete sanatoase in randul copiilor din Romania sunt tot mai aproape.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!