Sezonul 2 din Eroii in Pijama are premiera la Disney Junior in 12 mai

9 mai 2018, 15:56

Sezonul 2 al serialului animat Eroii in Pijama debuteaza la Disney Junior pe 12 mai, la ora 9:00, urmand ca noi episoade sa poata fi vizionate in fiecare sambata, la aceeasi ora. Serialuldestinat prescolarilorsi familiilor lor urmareste aventurile a trei mici prieteni care se transforma in alter ego-urile lor de super eroi.

 

Eroii in pijama


In timpul zilei, micutii de 6 ani Connor, Amaya si Greg merg la scoala ca toti ceilalti. insa cand ceva rau se petrece in oras, acesti copii speciali, motivati de curiozitate si un simt al dreptatii, se pregatesc pentru misiunile lor – insa trebuie sa astepte caderea serii cand intregul oras adoarme pentru a nu fi vazuti. Ei isi pun pijamalele si isi activeaza amuletele de animale si se transforma in alter ego-urile lor de super eroi, Pisoi, Bufnita si sopi si devin Eroii in Pijama. Pisoi este foarte rapid si agil, sopi este extrem de puternic si se poate catara pe ziduri si Bufnita poate zbura si vedea la distante foarte mari. impreuna cei trei pot face fata oricarei situatii, se imbarca in aventuri pline de actiuni, rezolva mistere, se lupta cu raufacatori si, in acelasi timp, invata lectii valoroase precum sa aiba incredere in sine si ca oricine poate fi super erou. Eroii in Pijama pornesc in noapte sa salveze ziua.

 

Noul sezon va mentine in prin plan aceleasi teme si ritm dinamic care a atras atat de multi fani in randul prescolarilor. in plus, micutii telespectatori ii vor cunoaste mai bine pe cei trei eroi si vor rezona cu povestile lor pline de umor si emotii. Echipati acum cu noi puteri, costume si vehicule imbunatatite, Eroii in Pijama au parte de experiente si provocari inedite.


Serialul aduce in prim plan teme precum prietenie, lucru in echipa, aventuri, mistere, umor si definirea unicitatii fiecaruia dintre noi. Serialul stimuleaza jocul imaginativ si este bazat pe captivanta si remarcabila serie de carti ilustrate ‘Les Pyjamasques’ creata de autorul francez Romuald Racioppo.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!