Sezonul 2 al serialului Blue are premiera pe 22 februarie la Disney Junior

19 februarie 2021, 12:33

Blue disney junior

Un nou sezon al indragitului serial Blue are premiera pe 22 februarie, ora 18:30 la Disney Junior. 

Blue este o neobosita catelusa Blue Heeler, de sase ani, careia ii place joaca si care transforma viata de familie intr-o aventura distractiva! Cu imaginatia ei fara limite, Blue inventeaza jocuri complexe care evolueaza in moduri neprevazute, dar mai ales amuzante, aducand intreaga familie – pe sora sa mai mica, Bingo, si pe parintii sai, Bandit si Caramel – in universul ei plin de umor. Desi mama si tata ar putea avea impresia ca detin controlul, este evident ca fetele iau deciziile cand e vorba de joaca – si aproape de orice altceva! La fel ca oricarui copil de varsta ei,  ce ii place cel mai mult lui Blue sa faca este sa se joace, in special jocuri de rol impreuna cu sora sa, Bingo. Blue se foloseste de evenimentele de fiecare zi din viata familiei (pregatirea unui tort, achitarea cumparaturilor la supermarket, probarea pantofilor) si le transforma in jocuri unice, ciudate, astfel incat face ca momentele obisnuite sa devina aventuri nebunesti!

Blue este o incursiune autentica in viata unei familii cu copiii prescolari si sarbatoreste bucuria de a invata si a creste prin joaca si amuzament. Explorand lumea din jurul sau, Bluey iubeste sa se joace prefacandu-se ca este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi sa conduca un taxi sau un magazin sau sa realizeze o operatie medicala, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei si intotdeauna cu parintii ei pentru a o indruma.

Acest serial de comedie  plin de afectiune a fost creat de Joe Brumm si produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy, pentru Australian Broadcast Corporation si BBC Studios. Bluey s-a lansat pentru prima data pe ABC Kids in Australia si a fost un succes masiv atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzari. A fost cea mai populara emisiune TV pentru copii de la televiziunea terestra din Australia in 2018/19.

Blue s-a dovedit deja a fi o experienta autentica de co-vizionare, aducand familiile laolalta in fata televizoarelor si a dispozitivelor, oferind in acelasi timp rasete, momente emotionante si mesaje de impact pentru toate generatiile.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!