Serialul "Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori" are premiera pe 16 octombrie la Disney Junior

15 octombrie 2021, 19:15

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori
Disney Junior anunța premiera primului serial Marvel pentru prescolari: “Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori”sambata 16 octombrie, la 11:00. Noi episoade vor fi difuzate in fiecare zi de weekend de la 11:00.

 

 

Serialul urmareste aventurile lui Paienjenel (Peter) care alaturi de prietenii sai, Fantoma- Paianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), formeaza Echipa Paienjenel. impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E si impreuna pornesc in misiuni speciale pentru prietenii, vecinii si orasul lor si salveaza situația e fiecare data.

 

Atunci cand Paienjenel si prietenii sai se afla in dificultate, vor apela la unul distre supereroii din echipa Razbunatorilor (de exemplu Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagra) pentru extra super putere. Ei invața ca lucrand in echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta.

 

Serialul destinat prescolarilor si familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare si rezolvarea problemelor.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!