Serialul BatRoti revine pe micile ecrane!

2 februarie 2024, 11:55

BatRoti


Premiera maratonului, duminica, 4 februarie, de la 20:30 numai la CartoonitoLupta impotriva raufacatorilor din Orasul Gotham continua, gratie coloratei si indragitei trupe de BatRoti!


Din 4 februarie, la Cartoonito incepe un mega maraton ce le ofera emblematicelor personaje – Bam, Bibi, Rebird, Buff si Batwing ocazia de a-i reaminti publicului mesajul central al povestii – incurajarea autenticitatii in randul prescolarilor si celebrarea acesteia in toate formele sale.


Pe parcursul a cinci saptamani, fiecare membru al trupei va pasi in lumina reflectoarelor, cu o serie de episoade ce il are in prim-plan.


Intamplarile de care se vor lovi sunt diverse, insa garantate sa capteze atentia, indiferent de personajul favorit!


Astfel, pe parcursul maratonului, vom vedea cum un nou vehicul va incerca sa se alature echipei de BatRoti, Poison Ivy ii va fura scripetele lui Buff, Rebird va merge intr-o excursie alaturi de Batman si Robin, iar Batwing va suferi o accidentare, cauzata de unul dintre prietenii sai.


In ciuda acestor obstacole, BatRotile gasesc intotdeauna o cale de a-si face echipa mai puternica.


Afla celelalte incercari ale celor mai cunoscute vehicule supereroi, din 4 februarie, numai la Cartoonito!Premiera maratonului va avea loc duminica, 4 februarie, de la 20:30.

Difuzat zilnic, de la 20:30, la Cartoonito.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!