Seria animata Bugs Bunny Constructorii este difuzata din 24 aprilie numai la Cartoonito

27 aprilie 2023, 15:02

Bugs Bunny Constructorii

Pregatiti-va castile de protectie, potriviti centura cu unelte si fiti cu ochii pe cel mai simpatic echipaj de constructii – Bugs Bunny Constructorii, care deja au ajuns in oras si va asteapta la Cartoonito cu multa aventura si distractie!

Urmati cea mai simpatica si dinamica echipa de constructori numai la Cartoonito: fiti cu ochii pe Bugs, Lola, Daffy, Porky si Tweety, in timp ce ii ajuta pe concetatenii lor din Looneyburg cu constructii fantastice si elastice, care sfideaza legile fizicii.

Constructia unei noi piste de curse sau a unei plaje de inghetata desprinsa parca din alta lume
(wow, da, inghetata!) sunt provocari de la care simpaticii constructorii nu se dau inapoi – nicio „lucrare” nu e prea mare sau prea excentrica pentru constructorii Looney atunci cand actioneaza ca o echipa si apeleaza la super instrumentele lor, precum si la utilajele accelerate la maximum.

Primul de acest gen din istoria Looney Tunes, serialul combina umorul si comportamentul absurd al personajelor iconice cu o programa moderna de invatare centrata pe invatarea pe om pentru a debloca si impulsiona imaginatia prescolarilor. Bugs Bunny Constructorii le ofera parintilor sansa de a urmari alaturi de copii lor personaje consacrate din lumea Lonney Tunes si prezita deopotriva un cadru educational care ii va inspira pe prescolari sa-si creeze propriile constructii, in afara ecranelor, ajutandu-I astfel sa cultive abilitati esentiale, printer acre auto-exprimarea, rezolvarea problemelor, colaborarea, munca in echipa, comunicarea, analiza stiintifica si matematica – subliniind totodata ca puterea imaginatiei depaseste granitele realitatii – cu alte cuvinte, daca exista in mintea ta, poate exista si in afara ei!

Produs de Warner Bros. Animation cu Sam Register in calitate de producator executiv, serialul poate fi urmarit de luni pana duminica, de la ora 17:00 numai la Cartoonito.

Alaturati-va echipajului Looney pentru a descoperi secretele uneia dintre cele mai solicitante meserii din toate timpurile

Difuzat de Luni pana Vineri, de la ora 17:00 numai la Cartoonito

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!