Sa-i sarbatorim impreuna! Noi episoade din Tom si Jerry la New York, pe Boomerang

3 februarie 2022, 11:09

Incepand de luni, 7 februarie, ora 17:00, Boomerang va difuza noi episoade din serialul Tom si Jerry la New York. Difuzat de luni pana vineri, serialul urmareste aventurile celor mai indragite personaje prin orasul care nu doarme niciodata.

Tom si Jerry la New York


Pentru ca în luna februarie este ziua de nastere a personajelor Tom si Jerry, îi sarbatorim împreuna cu si mai multe momente amuzante! În plus, copiii se vor bucura zilnic de episoade din „Tom si Jerry se dau în spectacol”. De asemenea, în weekenduri vom putea urmari filmele mult iubite cu cele doua personaje amuzante!

 

Despre serial

La fel ca în noul lungmetraj Tom si Jerry, ei traiesc într-un hotel elegant, dar haosul lor nu se opreste în holul hotelului. Îsi continua cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou si multe altele. De asemenea, vor aparea personaje amuzante din lungmetraj.

Ce vor face Tom si Jerry?

O vedeta pop intra în hotel, dar se dovedeste a fi un hoț! În acelasi episod, prietenul lui Jerry, omida, se ascunde într-o floare pe care si-o dorea Tom. Ce se va întampla, oare, cu omida?

În alt episod, Tom si Jerry se trezesc pe o barja de gunoi concurand împotriva unor sobolani vicleni. De asemena, un actor îi gaseste pe Tom si Jerry în bagajele sale cand se întoarce în Japonia.

 

Premiera episoadelor va avea loc pe 7 februarie, începand cu ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, de la ora 17:00.

Episoade vechi din „Tom si Jerry se dau în spectatol” si filme speciale difuzate zilnic, în intervalul 17:00-18:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!