Robert Andrei Glinta isi imprumuta vocea si energia indestructibila lui Alan in noua pelicula de la Disney - Pixar - Elementar!

12 iunie 2023, 11:21

Robert Glinta - Disney - Pixar - Elementar

"Elementar"este un nou film original marca Disney si Pixar in care actiunea are loc in Orasul Element unde locuitorii de foc, apa, pamant si aer traiesc impreuna. Povestea o prezinta pe Flama, o tanara inflacarata, dura si iute la manie care se imprieteneste cu Suvoi, un tip sentimental si docil lucru care incepe sa ii puna la indoiala convingerile desprea lumea in care traiesc. Filmul este regizat de Peter Sohn (''Bunul Dinozaur, scrtmetrajul ''Partial Noros'') si produs de Denise Ream (''Bunul Dinozaur'', ''Masini 2'').


Robert Andrei Glinta, campionul de renume national si international la inot dubleaza in limba romana vocea unui personaj a carui naturalete si spirit ludic fascineaza prin insasi ideea ca nu ii pasa ce spun ceilalti, fiindca in final a fi in armonie cu propria persoana, cu felul nostru de a fi, gandi si impartasi sentimente si trairi este actul decisiv al asumarii si fara doar si poate a modului in care putem subzista pe aceasta lume. Alan, este fratele mai mare a lui Suvoi si cel care aduce bunadispozitia si umorul in fiecare secunda a vietii familiei Ripley, dar si un ajutor de nadejde ce il va aduce pe Suvoi in drumul sau spre revelatia pe care o va avea cand va descoperi ca extremele nu se resping, ci se atrag si creaza conexiuni uluitoare.

Despre Robert Andrei Glinta

Robert Andrei Glinta este una din cele mai importante talente de renume mondial din istoria sportului romanesc, iar la numai 26 de ani a doborat recorduri impresionante- astfel castiga aurul in anul 2015 la Campionatul Mondial U18 Singapore la Proba de 100 m spate, cu un timp de 54,30 secunde (in bazin olimpic), calificandu-se pentru Jocurile Olimpice de vara din 2016 de la Rio de Janeiro. De asemenea la Campionatul European din 2020 de la Budeapesta a cucerit medalia de aur la 100 m spate si a devenit primul inotator roman campion european, intr-o proba masculina, din istoria natatiei romanesti. In noiembrie 2021, la Europenele in bazin scurt (25 m) de la Kazan (Rusia) a cucerit cea de-a treia medalie de bronz pe aceasta distanta. Alaturi de David Popovici, a fost desemnat sportivul anului 2021 de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.

Trailer dublat in limba romana https://www.youtube.com/watch?v=ZbUthIP-khU

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!