Recomandarile lunii mai la Disney Junior

29 aprilie 2016, 13:51

PREMIERÃ EROII ÎN PIJAMA


Pisoi, Șopi și Bufnița… Împreunã sunt Eroii în Pijama!


Connor, Greg și Amaya sunt trei prieteni normali în timpul zilei, însã odatã ce soarele apune ei se transformã în Eroii în Pijama! Fiți alãturi de noua gașcã de super eroi în pijamale lor și urmãriți-le aventurile nocturne în cadrul cãrora rezolvã mistere lucrând în echipã și învațã lecții importante.


Urmãriți Eroii în Pijama începând cu 16 mai, de luni pânã vineri de la ora 19:00 și în reluare la orele 21:25 și 08:10, 09:10.

Eroii în Pijama

UN WEEK-END DEDICAT SOFIEI & BIBLIOTECII SECRETE


În Castelul din Regatul Misteria existã o bibliotecã secretã… haideți sã o explorãm împreunã cu Sofia Întâi.


Nu pierdeți cel mai recent episod din Sofia și aventurile ei în biblioteca secretã. De aceastã datã, Sofia descoperã cã doamna Urzicã furã toți ghioceii din Regatul de Gheațã. Sofia decide sã o opreascã cu puțin ajutor de-a lungul drumului de la prietenii ei de încredere…și de la Olaf care are o apariție specialã. Oare aceastã poveste va avea un sfârșit fericit? Urmãriți Disney Junior pentru un week-end special cu cea mai tânãrã prințesã, preferata tuturor.


Așa cã urcați-vã la bordul bãrcuței magice, traversați pasajele secrete ale Misteriei întregul week-end începând cu 7 mai, care va porni cu premiera episodului Biblioteca secretã: Olaf și povestea doamnei Urzicãde la ora 10:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!