Recomandarile lunii ianuarie la Disney Junior

22 decembrie 2016, 12:20

NOU: MILES ÎN SPAȚIU


Miles in spatiu


Disney Junior începe anul cu noi episoade Miles în spațiu: Galactech. Alãturi de Miles, M.E.R.C. și restul familiei Callistor, vã invitã sã descoperiți ce pot face noile îmbunãtãțiri ale Galactech.


Începe luni, 2 ianuarie la ora 15:00

 

TREZEȘTE-TE ȘI PLEACÃ


Care este cea mai bunã cale pentru a-ți petrece dupã-amiaza? Plecând într-o aventurã cu Disney Junior, desigur!


Ne place sã ne jucãm, sã ne aventurãm și sã mergem cam peste tot așa cã te invitãm sã fii alãturi de noi luna asta cu un nou bloc de program Trezește-te și pleacã ce include câteva dintre cele mai amuzante și pline de aventuri seriale. Fie vrei sã MERGI în Regatul Luminii, sã urci pe vrejul de fasole sau sã navighezi pe Marea de Nicãieri, noi te ajutãm!


În timpul sãptãmânii începând cu 2 ianuarie, ora 15:00. Include Miles în spațiu, Jake și Pirații din Țara de Nicãieri, Garda felinã, Goldie & Ursuleț și Eroii în pijama.

 

CLUBUL DE WEEK-END AL DISNEY JUNIOR


La Disney Junior ne place cel mai mult weekendul, așa cã ne-am gândit cã cea mai bunã cale pentru a-l sãrbãtori ar fi sã creãm un nou Club de Week-end!


Fiți alãturi de noi în fiecare sâmbãtã și duminicã din luna ianuarie pentru a sãrbãtori weekendul cu 6 din programele voastre preferate. Așa cã indiferent de ce ai pregãtit în ziua respectivã, noi te ajutãm sã începi distracția cu o excursie în Misteria sau un joc la clubul lui Mickey sau chiar o excursie la clinica de jucãrii!


În week-end începând cu 7 ianuarie la ora 09:00. Include episoade din Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Garda felinã, Goldie & Ursuleț, Clubul lui Mickey Mouse și Miles în Spațiu.


BLOCUL DE PROGRAME PENTRU UN MIC-DEJUN RAPID


Fii alãturi de Disney Junior în diminețile din timpul sãptãmânii o datã cu întoarcerea Blocului nostru de programe pentru un mic-dejun rapid.


Pentru ca momentul micului dejun și al pregãtirilor pentru școalã sã fie mai interesant, Disney Junior va prezenta secvențe scurte din programele voastre preferate. Astfel vei avea ocazia sã te întâlnești cu mai multe dintre personajele Disney Junior preferate înainte de a merge la grãdinițã!


În timpul sãptãmânii începând cu 2 ianuarie de la ora 07:05. Include secvențe din Eroii în pijama, Goldie și Ursuleț, Jake și Pirații din Țara de Nicãieri, Miles în Spațiu, Doctorița Plușica, În Vestul Sãlbatic cu șeriful Callie și Sofia Întâi.


Sofia Intai

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!