Pe locuri, fiti pregatiti pentru noi aventuri din BatRoti!

17 noiembrie 2023, 16:31

BatRoti

Premiera noilor episoade, luni, 20 noiembrie, de la 17.30 numai la CartoonitoFinalul de an aduce cu sine noi episoade din senzatia animata pentru prescolari – BatRoti.


Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca 2023 a fost anul supereroilor inediti precum Bam, Bibi, Redbird si gasca lor de supervechicule pregatite sa salveze orasul Gotham de raufacatori. Astfel ca, simpaticii eroi au pregatit noi aventuri care sa ii bucure pe prescolari in perioada sarbatorilor de iarna.


Lupta pentru apararea Orasului Gotham, alaturi de cea mai colorata si dinamica echipa de vehicule super-eroi, continua cu o noua serie de aventuri captivante! Cand toate BatRotile, cu exceptia lui Bam, dispar, acesta se va alia cu Adam, prima BatRoata, iar impreuna vor forma un nou duo dinamic. Rebird va deveni un spion veritabil, Poison Ivy va fura electricitatea din oras, iar Jestah va suferi o accidentare in timpul unui antrenament. Intr-un nou episoad, un raufacator fura scuterele din Gotham City si le antreneaza pentru atac, oare cine sa fie?

Puneti-va centurile, sunteti pregatiti pentru ce urmeaza?


Premiera noilor episoade din sezonul unu va avea loc Luni, 20 noiembrie, de la 17:30.
Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!