O noua serie - Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite

27 mai 2022, 13:43

Animatie vibranta, noi personaje si noi aventuri
O noua serie - Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite
Premiera: 30 mai, ora 16:00


Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite


Bine ati venit la bordul noului serial de televiziune care reimagineaza franciza clasica Thomas & Prietenii sai™.

 
Thomas & Prietenii sai: Toate motoarele pornite ajunge la Boomerang, pe 30 mai 2022, si prezinta o noua abordare a celebrei povesti cu locomotive cu trasaturi umane. O animatie 2D vibranta, cu o colectie de personaje noi si amuzante menite sa inspire publicul.

Thomas & Prietenii sai: Toate motoarele pornite este cea de-a patra adaptaremajora pentru renumitul serial animat pentru copii din istoria sa longeviva de 75 de ani. Noua serie îl urmareste pe Thomas, mai jucaus si mai deschis ca niciodata, ca erou al propriei sale aventuri. Alaturati-va lui Thomas în timp ce se straduieste sa devina motorul numarul unu prin încercari si erori, în timp ce se bucura candid de faptul ca este un copil. Bineînteles, Thomas va avea în continuare prietenii alaturi de el în fiecare aventura.

Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite


Prezentând 26 de lectii de viata socio-emotionale, cognitive si fizice de-a lungul seriei, printre care: prietenia, principiul alternantei – pentru a întelege importanta beneficiului sau responibiltatii comune, munca în echipa, încrederea în sine si empatia,
Thomas & Prietenii sai: Toate motoarele pornite este serialul ideal pentru a-i educa si implica totodata pe cei mici în actiuni de responsabilizare fata de cei din jur dar si fata de ei însisi, timp în care si atentia parintilor este captata în egala masura.

Nu-i ratati pe Thomas, Percy, Diesel si multi altii, în timp ce se deplaseaza cu toata viteza în jurul Insulei Sodor si îsi croiesc drum spre succes!


Premiera noului serial va avea loc pe 30 mai, începând cu ora 16:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!