Noutatile lunii octombrie la Disney Junior

30 septembrie 2021, 12:57

Pãienjenel și prietenii sãi uimitori

 
La Disney Junior debuteaza primul serial Marvel pentru prescolari Paienjenel si prietenii sai uimitori. Iar Sopi, Bufnita si Pisoi se intorc in sezonul 5 al serialului Eroii in Pijama.


LANSAREA SERIALULUI „P
AIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI”

Paienjenel (Peter), preferatul copiilor, alaturi de prietenii sai, Fantoma- Paianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), formeaza Echipa Paienjenel. impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E si impreuna pornesc in misiuni speciale pentru prietenii, vecinii si orasul lor si salveaza situatia. Daca Paienjenel se gaseste intr-o situatie complicata si are nevoie de mai multa putere de super erou, cu siguranta va chema in ajutor un amic din echipa Razbunatorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagra. Ei invata ca lucrand in echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta.

 

Din 16 octombrie, in fiecare zi de wekend de la 11:00

 

 

EPISOADE IN PREMIERA DIN SERIALUL GASCA PUISORILOR

 

"Gasca Puisorilor" este un nou serial animat pentru prescolari si familiile lor inspirat de seria de carti "the Chicken Squad" de Doreen Cronin. Fiecare episod ii are in prim-plan pe Cip, Micul Bu si Frumi—trei pui de gaina—si Capitan Cutu, un caine de paza experimentat. impreuna folosesc lucrul in echipa si abilitatile de gandire critica pentru a rezolva problemele din cartier si a pastra pacea in curtea lor.

 

In primele doua weekenduri din luna octombrie, de la 10:30

 

 

EROII IN PIJAMA: PREMIERA SEZONULUI 5

Eroii in pijama continua in luna octombrie, cu noi episoade. Astfel, micutii telespectatori vor descoperi noi aventuri nocturne fara egal ale celor trei protagonisti curajosi, Pisoi, sopi si Bufnita, atunci cand Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora.

Din 16 octombrie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 10.30

 

 

PROGRAM SPECIAL DE HALLOWEEN

 

Disney Junior a pregatit cu ocazia Halloween-ului o multime de surprize:

  • Episoade tematice din Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori – sambata, 30 octombrie de la 10:00 si Mickey Mouse – Aventuri incurcate – duminica, 31 octombrie de la 10:00.

  • In plus, duminica, pe 31 octombrie de la 13:00 sunt difuzate episoade noi, consecutive, din indragitul serial Vampirina

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!