Noutatile lunii noiembrie la Disney Junior

29 octombrie 2021, 12:32

PREMIERA: MICKEY MOUSE: CASA DISTRACTIEI

MICKEY MOUSE


Jucausa serie animata “Mickey Mouse: Casa Distractiei" ni-i prezinta pe Mickey Mouse, cel mai indragit personaj al prescolarilor, alaturi de prietenii sai - Minnie, Goofy, Donald, Daisy si Pluto si pe Chicot, o casa magica si zglobie, ce ii poarta pe cei 6 in tot soiul de aventuri, catre lumi unice care stimuleaza imaginatia. Productia este menita sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte creativitatea, sa indrazneasca sa isi indeplineasca dorintele si mai ales, este plina de lectii despre prietenie si originalitate. Fiecare episod prezinta doua povesti a cate 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur si simplu sa te ridici si sa dansezi.

Din 15 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 17:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL "PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI"


PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI


Paienjenel (Peter), preferatul copiilor, alaturi de prietenii sai, Fantoma- P
aianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), formeaza Echipa Paienjenel. impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E si impreuna pornesc in misiuni speciale pentru prietenii, vecinii si orasul lor si salveaza situatia. Daca Paienjenel se gaseste intr-o situatie complicata si are nevoie de mai multa putere de super erou, cu siguranta va chema in ajutor un amic din echipa Razbunatorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagra. Ei invata ca lucrand in echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta.

In fiecare zi de wekend, de la 11:00

 

EPISOADE IN PREMIERA DIN BLUE (Sezonul 2)


Blue disney junior 


Blue este o neobosita catelusa de sase ani, careia ii place joaca si transforma viata de zi cu zi alaturi de familia ei in aventuri distractive! impreuna cu sora mica de patru ani, numita Bingo, Blue se foloseste de evenimentele de fiecare zi din viata familiei (pregatirea unui tort, achitarea cumparaturilor la supermarket, probarea pantofilor) si le transforma in jocuri unice, ciudate, astfel incat face ca momentele obisnuite sa devina aventuri nebunesti!

Din 22 noiembrie, de luni pana vineri, la ora 08:00 sau 19:00

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!