Noutatile lunii martie la Disney Junior

28 februarie 2022, 15:22

SAPTAMANA SUPER” CU NOI EPISOADE DIN SERIALUL PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI SI EROII ÎN PIJAMA

 Luna martie este dedicata eroilor la puterea a doua! “Saptamana Super” aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: Paianjenul Marvel si prietenii lui uimitori, dar si Eroii în pijama.

PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI

În noile episoade din „Paianjenul Marvel si prietenii lui uimitori”, Paienjenel, Fantoma-Paianjen si Spin formeaza Echipa Paienjenel. Cu putin ajutor primit din partea prietenilor Razbunatori, acesti supereroi vor lucra împreuna pentru a salva ziua.
Din 21 martie, de luni pâna vineri de la ora 17.00


NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Aventurile lui Pisoi, sopi si Bufnita nu se opresc aici! Eroii în pijama continua lupta împotriva raufacatorilor din oras.

Din 21 martie, de luni pâna vineri de la ora 16.30

 

UN NOU SEZON DIN SERIALUL MIRA, DETECTIV REGAL

 Mira


Aventurile de rezolvare a misterelor continua în serialul animat „Mira, detectiv regal”. Actiunea este amplasata în regatul Naiyapuram, acolo unde Mira ajunge sa rezolve o multime de cazuri împreuna cu prietenii sai. În actiunea prezentata în fiecare episod, Mira îsi foloseste din plin gândirea critica si face deductii ca sa îsi ajute familia, prietenii si chiar restul regatului. Micuta regina-detectiv va reusi sa încheie o prima carte de cazuri, iar tatal ei îi va oferi în dar un joc de mister special.

Din 26 martie, de la ora 18:30

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!