Noutati pe micile ecrane din septembrie la Disney Channel si Disney Junior

29 august 2021, 10:48

GASCA PUISORILOR

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN SERIALUL CASA LUI RAVEN: SEZONUL 4

Sezonul 4 aduce noi viziuni si multe momente amuzante in Casa lui Raven. Serialul urmareste aventurile amuzante a doua prietene, Raven si Chelsea, fiecare divortate, cu copii si care locuiesc impreuna.  Fara ca cei mici sa stie, Raven are viziuni din viitor si, fara ca ea sa stie, fiul ei, Booker descopera ca are aceeasi abilitate. Ei pot vedea in viitor suficient pentru a incerca sa-l schimbe, iar umorul apare atunci cand Raven si Booker incearca sa inteleaga viziunile, pe masura ce navigheaza prin viata de zi cu zi intr-o gospodarie agitata, dar plina de iubire.


Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 17:00

 

TABARA CU PERIPETII: PREMIERA SEZONULUI 5


Este inceputul unei noi veri in Tabara cu Peripetii, asa ca Destiny, Matteo si Finn revin pentru mai multe aventuri departe de casa.

In noul sezon, lucrurile s-au schimbat putin in Tabara Kikiwaka, deoarece consiliera Lou Hockhauser a preluat rolul de director al taberei. si desi nu are parte de cea mai usoara tranzitie pentru ea, din fericire, este sprijinita de Destiny, Finn si Matteo. in plus, in aceasta vara, echipei i se alatura doi consilieri noi, Noah si Ava, precum si micuta nou sosita in tabara, Gwen. Este posibil ca ei sa nu aiba prea multa experienta, dar sunt cu siguranta pregatiti pentru o vara plina de actiune! si chiar daca lucrurile nu merg aproape niciodata conform planului, cu siguranta vor invata cateva lectii importante de viata pe parcurs.


Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 20:00

 

PREMIERA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL „CE CIUDAT”

Noi aventuri apar in viata sociala a celor trei prietene, Lily, Martha si Jas, in sezonul 2.

Serialul de comedie aduce in prim-plan trei fete in varsta de 13 ani, toate eminente, dar care razbat cu greu in relatiile sociale, pe masura ce incearca sa faca fata provocarilor vietii de adolescente si sa se integreze cat mai bine printre colegii de scoala. Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha si Jas sunt un trio de nedespartit, unite de inteligenta, loialitate si de…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii si mai ales se sprijina una pe alta. Chiar daca sunt cele mai inteligente trei fete din clasa, inca au multe de invatat si nu renunta niciodata.


Din 20 septembrie, de luni pana vineri, de la 17:55

 

DIMINETI DE WEEKEND CU MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

incepeti fiecare zi de weekend cu aventurile pline de emotii, stangacii, dar si cu momentele de eroism ale celor 2 super-eroi Buburuza si Motan Noir, cunoscuti in viata reala drept Marinette si Adrian.


Din 4 septembrie de la 8:00 la 13:00

 

DISNEY JUNIOR

 

PREMIERA SERIALULUI GASCA PUISORILOR

 

"Gasca Puisorilor" este un nou serial animat pentru prescolari si familiile lor inspirat de seria de carti "The Chicken Squad" de Doreen Cronin. Fiecare episod ii are in prim-plan pe Cip, Micul Bu si Frumi trei pui de gaina si Capitan Cutu, un caine de paza experimentat. impreuna folosesc lucrul in echipa si abilitatile de gandire critica pentru a rezolva problemele din cartier si a pastra pacea in curtea lor.


Din 18 septembrie, sambata si duminica de la 10:30

 

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: AVENTURI iNCURCATE (Sezonul 3)

 

Mickey si gasca, alaturi de Chip si Dale, pornesc in aventuri amuzante si distractive in imprejurimile Hot Dog Hills, dar si in locuinta plina de gadgeturi a lui Mickey, in atelierul mecanic al lui Mickey si al lui Minnie si in biroul Ajutoarelor Abile Daisy si Cuckoo Loca. Gandit sa ofere lectii despre prietenie, lucru in echipa si comunitate, fiecare episod are doua parti de cate 11 minute cu o pauza intre ele in care Mickey invita copiii sa danseze impreuna pe noul cantec „Hot Dog!'


Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 9:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL PRIETENII CATELUSI”

 

Serialul ii are in centrul sau pe cei doi frati catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici in fiecare zi in noi experiente amuzante si pline de invataturi in cartierul in care locuiesc sau in alte colturi ale lumii. Fie ca se imbarca intr-o misiune pentru a-si ajuta stapanul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul catelusilor este ca viata este mai amuzanta cand il ai langa tine pe prietenul cel mai bun. Alaturi de cuplul jucaus se afla o intreaga comunitate de animalute colorate printre care pisica lui Bob, Pisi si Ham, simpaticul caine robot creat de Bob.


Din 6 septembrie, de luni pana vineri, de la 11:00

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „BLUE”, SEZONUL 2

 

Blue este o neobosita catelusa de sase ani, careia ii place joaca si transforma viata de zi cu zi alaturi de familia ei in aventuri distractive! impreuna cu sora mica de patru ani, numita Bingo, Blue se foloseste de evenimentele de fiecare zi din viata familiei (pregatirea unui tort, achitarea cumparaturilor la supermarket, probarea pantofilor) si le transforma in jocuri unice, ciudate, astfel incat face ca momentele obisnuite sa devina aventuri nebunesti!

Din 20 septembrie, de luni pana vineri, la ora 8:00

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!