Noutati la Disney Junior in aprilie 2024

29 martie 2024, 12:00

Blue

BLUE – EPISOADE NOI


Aceasta imagine amuzanta si sincera asupra vietii moderne de familie prezinta modul in care jocul imaginativ ajuta la formarea copiilor sanatosi. Catelusul australian Blue are o imaginatie nemarginita si ii place sa transforme viata de zi cu zi in aventuri jucause. Ea si sora ei mai mica Bingo exploreaza lumea, folosind joaca pentru a-si invinge temerile si pentru a incerca roluri de adulti. Si ce le place cel mai mult e sa-si atraga parintii – in special pe tata – in jocurile lor. Mama Chilli vine de la munca, iar Tata Bandit jongleaza intre ingrijirea copiilor si munca de acasa. Dar, desi el crede ca el este la conducere, fetele sunt la putere cand vine vorba de joaca - si de orice altceva!


Din 1 aprilie, de luni pana vineri, de la 18:00

 
PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI – SEZON NOU


Paienjenel, aruncatorul de panze preferat, face echipa cu Fantoma Paianjen (Gwen Stacey) si Miles Morales ca sa formeze Echipa Paienjenel, asistati de amuzantul dar loialul robot al Paienjenelului, Paianjen-bot-tul Trace-E. Daca Paienjenelul e intr-o situatie dificila si are nevoie de inca un super erou, fiti siguri ca un prieten din Razbunatorii va sari in ajutor. Fie ca e doar Echipa Paienjenel sau ca vine un Razbunator ca sa ii ajute, acesti super eroi vor lucra impreuna ca sa salveze ziua!


Din 22 aprilie, de luni pana vineri, de la 15:30
 

SUPER PISICUTE – EPISOADE NOI


Lumea crede ca Bitsy, Ginny, Sparks si Buddy sunt doar niste pisicute adorabile care se distreaza in spatiul lor Tors si Joaca. Dar, cand necazurile bat la usa, se transforma in... Super Pisicute! Indreptand faradelegile oriunde apar, aceste patru feline au misiunea de a proteja animalele de companie si oamenii din Pisicesti, de raufacatori precum Dl. Catelus, Soricel, Pisica Hoata si Zsa-Zsa. Folosindu-si superputerile, gadgeturile pisicoase si, cel mai important, bunatatea si empatia lor, Super Pisicutele fac lumea un loc mai bun si mai „miau-nat”.


Din 22 aprilie, de luni pana vineri, de la 15:00


EROII IN PIJAMA: APARATORII NOPTII – EPISOADE NOI


Eroii in pijama se intorc! Alaturati-va lui Connor, Amaya si Greg in super aventurile lor contra raufacatorilor noptii. Cu puterile amuletelor, Greg devine Sopi, Amaya devine Bufnita iar Connor devine Pisoi. Costumele lor arata ca pijamale dar ei sunt Eroii in pijama! Vino alaturi de echipa lor pe 27 aprilie la Disney Junior, cand vom difuza de la 18:30 si un episod special plin de aventura si distractie!

Din 27 aprilie, sambata si duminica, de la 18:30

 
LUNA LUI BLUE – BLOC DE PROGRAME

Trebuie doar sa urmezi toate semnele pentru a ajunge sa descoperi toate lucrurile pe care „Luna lui Blue” le are de oferit. Prima oprire: episoade noi de pe 1 pana pe 5 aprilie. Urmatoarea oprire: ultima parte a sezonului 3 cu episoade foarte speciale. Duminica de pe 7, 14 si 21 aprilie vor fi, de asemenea, insotite de cele mai bune episoade din Blue. Ultima oprire: ceva nemaivazut pana acum. Pe 14 aprilie, nu ratati un episod special emotionant de 28 de minute pe Disney Channel, care va evidentia frumusetea lucrurilor mici ce schimba vieti.

Din 1 aprilie, de luni pana vineri, de la 17:00

 
SAPTAMANA SUPEREROILOR – BLOC DE PROGRAME


Sarbatorim Ziua Supereroilor, pe 28 aprilie, cu cele mai bune seriale de supereroi de pe Disney Junior. Pregateste-te sa protejam orasul cu episoade speciale din Paienjenelul Marvel si prietenii sai uimitori, Super Pisicute si Eroii in pijama! Pune-ti masca si distreaza-te cu noile aventuri ale supereroilor tai preferati, iar pe 28 aprilie nu rata un episod special de 28 de minute plin de actiune alaturi de Eroii in pijama, numit Heroes of space (Eroii din spatiu).

Intre 22 si 28 aprilie.
da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!