Noi peripetii cu Grizzy si Lemingii la Boomerang!

30 septembrie 2021, 11:50

Grizzy si Lemingii
I
ncepand de luni, 4 octombrie, ora 19:30, Boomerang va difuza noi episoade din „Grizzy si Lemingii”. Simpaticul urs Grizzy nu se plictiseste niciodata, atata timp cat ii are langa el pe lemingi! In noile episoade din sezonul 3, ursul va calatori in Antarctica si in Africa.

 

Despre serial

 

E mare ca un urs, puternic ca un urs si destept ca un urs. Niciun animal nu indrazneste sa se puna cu el. in afara de lemingi, cea mai inofensiva si caraghioasa familie de mamifere!

Ce aventuri ii asteapta pe urs si pe lemingi?


Grizzy urmareste un documentar despre somon in timp ce lemingii danseaza in garaj. Dar un nor trece pe deasupra cabanei... Fara soare nu e electricitate! Grizzy face un plan ca sa poata folosi doar el curentul, dar lemingii au planurile lor.

Grizzy merge la pescuit si lemingii transforma cabana intr-un tobogan de gheata. La intoarcere, ursul pune capat distractiei rozatoarelor si se pregateste sa savureze prada zilei. Dar lemingii ii fura pestele si il atrag afara din cabana.

 

Cand Grizzy ii goneste pe lemingi din cabana de pe Marele Zid Chinezesc, micutii aterizeaza pe o casuta traditionala dintr-o padure de bambus, unde descopera o cutie plina cu prajiturele cu ravas. Un leming devine super-norocos dupa ce mananca una. inarmati cu prajiturelele magice, lemingii pornesc sa se confrunte cu Grizzy. Dar fiecare prajiturica are o putere... sau un blestem! 

 

Premiera noilor episoade din „Grizzy si Lemingii” va avea loc in data de 4 octombrie, ora 19:30. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la 19:30.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!