Noi episoade din serialul "Blue" sunt disponibile pe Disney+

12 ianuarie 2024, 13:40

Blue


Incepand de astazi, zece noi episoade din serialul „Blue” sunt disponibile pe Disney+. Serialul animat care se bucura de succes global in randul familiilor din intreaga lume este o incursiune autentica in viata unei familii cu copiii prescolari si sarbatoreste bucuria de a invata si a creste prin joaca si amuzament. Explorand lumea din jurul sau, Blue iubeste sa se joace prefacandu-se ca este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi sa conduca un taxi sau un magazin sau sa realizeze o operatie medicala, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei si intotdeauna cu parintii ei pentru a o indruma.

 

Acest serial de comedie plin de afectiune a fost creat de Joe Brumm si produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy® si BAFTA Children & Young People Awards, pentru Australian Broadcast Corporation si BBC Studios. Blue s-a lansat pentru prima data pe ABC Kids in Australia si a fost un succes masiv atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzari.

 

Blue o are in prim plan pe catelusa Blue (rasa Blue Heeler), care locuieste cu mama, tatal si sora sa mai mica Bingo. In aceste noi episoade, serialul prezinta simplitatea plina de bucurie care poate fi gasita in familii, transformand evenimentele din viata cotidiana - cum ar fi confectionarea unei casute sau o excursie la plaja - in aventuri unice care dau viata modului in care copiii invata si cresc prin joaca.

 

Blue s-a dovedit deja a fi o experienta autentica de co-vizionare, aducand familiile impreuna in fata televizoarelor si a dispozitivelor, oferind in acelasi timp rasete, momente emotionante si mesaje cu un impact pentru toate generatiile.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!