Ne pregatim bagajele! Noul serial "Tom si Jerry la New York" incepe in curand la Boomerang!

8 noiembrie 2021, 13:47

Tom si Jerry la New York

Tom si Jerry se alearga acum in Manhattan! In fiecare zi, copiii – dar si parinții – se vor intalni cu cele doua personaje mult iubite si prietenii lor si vor vedea ce le-a pregatit orasul care nu doarme niciodata. Oare se vor ințelege? Ce locuri vor mai distruge in cursa lor?


Despre serial

La fel ca in noul lungmetraj Tom si Jerry, ei traiesc intr-un hotel elegant, dar haosul lor nu se opreste in holul hotelului. isi continua cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou si multe altele. De asemenea, vor aparea personaje amuzante din lungmetraj.


Ce aventuri ii asteapta pe Tom si Jerry?

Intr-un episod, Tom castiga un inel pentru prietena lui, dintr-un aparat cu surprize. Jerry fura inelul si intra intr-un magazin universal la ora inchiderii. Dupa cateva ore, Tom si soarecele fac ravagii in magazinul gol, pana cand intalnesc cațiva hoți si pe Spike, cainele de paza!

In alt episod, Tom isi arata abilitațile de zbor cu zmeul in parcul orasului, iar Jerry si Tuffy sunt hotarați sa-l aduca pe pamant. O alta intamplare ii surprinde atunci cand un oaspete de la hotel isi aduce animalul de companie – un cameleon jucaus. Cameleonul fuge de langa stapanul sau si se imprieteneste cu Jerry.

 

Premiera noului serial va avea loc pe 15 noiembrie, incepand cu ora 17:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 17:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!