Michel Van Zeveren in Romania: lansarea cartii "Asta e al meu!"

18 martie 2019, 14:48

 Michel Van Zeveren in Romania: lansarea cartii "Asta e al meu!"

Editura Cartea Copiilor si Citim impreuna Romania vor organiza joi, 21 martie, ora 18:30la libraria Kyralina (str. Biserica Amzei nr. 10, Bucuresti), o seara de lectura in limbile romana si franceza, pentru a marca lansarea cartii "asta e al meu!".Aceasta este prima aparitie editoriala a autorului si ilustratorului belgian Michel Van Zeveren in limba romana. in cadrul acestui eveniment, Michel Van Zeverenva citi impreuna cu cei mici si va raspunde la intrebarile lor, iar lectura va fi urmata de o sesiune de autografe.

"Imi plac poveștile care curg firesc, simplu, dintr-o idee clara, care parca numai atat a așteptat, sa vina cineva și sa-i dea viata și culoare intr-o carte", marturiseste Michel Van Zeveren.

Cum interactionam cu ceilalti? Cum ne punem in acord dorintele noastre cu ale altora? in jungla, un brotac da peste un ou. Dar și șarpele vrea oul, și vulturul, și varanul… Intra in scena si elefantul, care pune paie pe foc. Ce se va intampla cu oul pana la urma?


"Asta e al meu!" este o carte care "risca" sa fie citita impreuna cu copiii la nesfarșit, pentru ca aceștia se vor bucura de fiecare data, la fel de tare, de finalul ei amuzant. Iar parintii vor recunoaște intamplarea din carte dintr-o privire pentru ca o vad petrecandu-se zilnic in nenumarate și uneori neașteptate forme.


Michel Van Zeveren (n. 1970, Gent, Belgia) a urmat cursurile Ecole de Recherche Graphique, studiind filmul de animatie si dorind sa mearga pe urmele lui Walt Disney. Insa acolo descopera placerea de a scrie și ilustra povești, fapt ce il determina sa se consacre literaturii pentru copii. A scris si a ilustrat peste 30 de carti, devenind unul dintre cei mai cunoscuti și iubiti autori de carti pentru copii din spatiul literaturii de limba franceza. 

Cartea "asta e al meu!" este recomandata copiilor intre 2 si 5 ani și este disponibila pe site-ul editurii Cartea Copiilor (www.carteacopiilor.ro). La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor ofera de fiecare data o carte cadou. in aceasta perioada, cartea cadou este "Fabule", o antologie ilustrata de fabule clasice romanesti.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!