Luna decembrie vine cu o surpriza! Cartitel, un nou serial pe Boomerang!

8 decembrie 2021, 12:11

Cartitel


I
ncepand de luni, 13 decembrie, ora 16:00, Boomerang va difuza un nou serial, Cartitel. Serialul va fi difuzat zilnic, iar cei mici vor urmari aventurile locuitorilor din orasul MoleTown si ale cartitei intelepte.Despre serial


Cartitel este un serial creat dupa scurtmetrajul "Cavalerul Cartitel si invitatia la castel". Personajul principal a salvat MoleTown de Gradinar, iar locuitorii orasului îl respecta si îl vad drept liderul lor. Acum, cu ajutorul lui Manny, Cartitel are sarcina de a mentine cetatenii din MoleTown fericiti si în siguranta.


Noul serial va urmari neajunsurile de zi cu zi ale lui Cartitel, în timp ce acesta calatoreste prin tunelurile taramului sau secret subteran si întampina multe necazuri. Dar, cu perseverenta, ingeniozitatea si prietenii de ajutor, el gaseste întotdeauna o modalitate de a iesi dintr-o criza!


Cine este Cartitel?


Cavalerul Cartitel este un animalut amuzant si dragut. În primii sai ani de viata, nu s-a înteles prea bine cu celelalte cartite din MoleTown. Dar, de cand a devenit Pazitorul Cartii Magice si cea mai faimoasa cartita din întreaga lume, lucrurile s-au schimbat putin... În prezent, desi statutul lui Cartitel printre prietenii si vecinii lui s-a schimbat, el a ramas la fel. Înca este un pic un visator; ciudatel, usor excentric si amabil.


Ce vor face Cartitel si prietenii sai?


Într-un episod, cand un telefon mobil cade în parcul Roly Poly din Marea de Sus, întregul oras este fascinat de el, iar Cartitel trebuie sa rupa "vraja" pe care o are asupra lor.


Cand Dotty se înscrie într-un concurs de arta, Cartitel se teme ca arta ei nu va castiga simpatia unui judecator întelept, asa ca el arunca o vraja care face ca arta ei sa "prinda viata!"

 

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începand cu ora 16:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!