Lidl Romania lanseaza colectia de figurine Disney Stacks

31 august 2023, 16:33

Lidl Romania lanseaza colectia de figurine Disney Stacks

Lidl Romania sarbatoreste 100 de ani de existenta a universului Disney, prin lansarea colectiei de figurine Disney Stacks, ce cuprinde personaje din faimoasele desene animate

Lidl Romania lanseaza colectia de figurine Disney Stacks inspirata din unele dintre cele mai apreciate desene animate Disney. Noua colectie, disponibila din 4 septembrie 2023 in toate magazinele Lidl din tara, cuprinde 16 figurine cu personaje din lumea Disney, care ii invita pe cei mici sa retraiasca magia celor mai indragite povesti ale ultimului secol.

Lidl Romania isi invita clientii sa redescopere lumea Disney, aducand in magazine personaje din desenele celebre, precum Clubul lui Mickey Mouse, Frumoasa si Bestia, Peter Pan si 101 dalmatieni, intr-o colectie unica de 16 figurine, prin care cei mici pot sa dea viata personajelor iconice in moduri creative. Personaje precum Alba ca Zapada, Elsa, Ariel, Clopotica sau Simba vor face parte din colectia de 16 figurine, care pot fi integrate si in jocul disponibil in albumul de colectionare. In plus, personajele preferate Mickey si Minnie Mouse, Stitch sau Regele Simba se vor gasi si pe modelul a patru saculeti de plus, disponibili in colectia Disney Stacks.

Incepand cu 4 septembrie, in toate magazinele Lidl din tara, la cumparaturi in valoare de minimum 70 de lei, clientii vor primi un pliculet gratuit cu unul dintre cele 16 personaje de lemn din colectia Disney, in limita stocului disponibil. Totodata, in cadrul campaniei, sunt disponibile pentru achizitionare si un album (19,99 lei) in care pot fi colectionate figurinele, patru modele de saculeti de plus (19,99 lei) cu personajele Disney si un saculet textil (4,99 lei) pentru depozitarea figurinelor.

Mai multe detalii despre colectia Disney Stacks si regulamentul campaniei sunt disponibile aici:
https://www.lidl.ro/c/disney-stacks/s10027053


Promotie valabila in perioada 04 septembrie – 15 octombrie 2023. Produsele participante la promotie, atat cele oferite gratuit, cat si cele destinate vanzarii (figurinele de vanzare, saculetii de plus si albumul) sunt disponibile in limita stocului in magazine. Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot fi usor diferite de cele reale. Disney este marca inregistrata. Atentie! Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. Pericol de sufocare. A se utiliza sub supravegherea unui adult. Pastrati informatiile pentru consultari viitoare.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!