Le Carrousel deschide o noua cresa-gradinita in zona Herastrau a Capitalei

Le Carrousel deschide o noua cresa-gradinita in zona Herastrau a Capitalei

2 octombrie 2019, 08:36 | afisari: 392

Gradinitele Le Carrousel anunta deschiderea celei de-a treia unitati, in Capitala, pe Strada Grigore Gafencu nr. 12A. Centrul, inaugurat in data de 1 octombrie, este dedicat copiilor cu varste intre 12 luni si 6 ani si include 4 grupe - foarte mica, mica, mijlocie si mare , de pana la 14 elevi. Noua cresa este prima din grup in care sistemul de educatie este bilingv, limbii franceze, adaugandu-i-se acum si engleza.

La Carrousel


"Am deschis prima gradinita in 2014, pe Calea Dorobantilor, dintr-o nevoie proprie: raportandu-ma la copiii mei, imi doream un loc primitor, care sa incurajeze bilingvismul precoce (0-6 ani) - extrem de important in dezvoltarea cognitiva a celor mici -, sa ii ajute sa isi dezvolte simtul autonomiei si sa atinga un nivel inalt de competente. Am pornit cu o echipa de 2 educatori vorbitori nativi ai limbii franceze si cu 2 elevi. Feedback-ul pe care l-am primit a fost atat de bun incat cererile au crescut, iar, in 2018, ne-am extins in zona Pipera. Anul acesta, pentru a acoperi punctele strategice, in care am avut, de-a lungul timpului solicitari, continuam aceasta expansiune si ne stabilim in cartierul Herastrau. Dezvoltarea unei noi unitati aici a venit natural, am identificat un spatiu in linie cu viziunea si nevoile noastre si am hotarat sa profitam de ocazie!", declara Camelia Veteleanu, fondator Le Carrousel.

Noua gradinita va respecta cu fidelitate standardele de calitate ale brandului, adoptand acelasi model educational, ce aduce impreuna curentul "Nouvelle Education" si pedagogia activa. Astfel, cei mici vor avea ocazia sa invete jucandu-se si facand activitati practice, care incurajeaza interactiunea, schimbul de idei si dezvoltarea competentelor fiecaruia.

Toate cursurile si atelierele Le Carrousel Herastrau vor fi create si sustinute de educatori atent selectionati, cu experienta, vorbitori nativi ai limbilor franceze si engleze. "Elementul de constanta, care sta la baza tuturor unitatilor noastre, este calitatea, iar aceasta depinde in mod direct de echipa noastra, formata din profesionisti cu experienta, care ii fac pe cei mici sa se simta protejati, apreciati si increzatori in fortele lor. Pentru noi, este vital sa acordam o atentie sporita recrutarii si sa investim cu consecventa in colegii nostri. De aceea, le oferim ocazia sa se specializeze in cadrul institutului Petite Enfance Boris Cyrulnik Romania - al carui concept abordeaza educatia copiilor intre 0 si 6 ani, din perspectiva celor mai recente descoperiri din domeniul neurostiintei.", completeaza Camelia Veteleanu.

Noua gradinita Le Carrousel din cartierul Herastrau va avea o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati, 6 sali de ateliere si o gradina in care copiii se vor putea bucura de activitati pe parcursul anotimpurilor calde. Programul de functionare va fi de luni pana vineri, de la 08:00 la 18:00. Taxele Le Carrousel Herastrau incep de la 350 Euro / luna, pentru programul de 5 zile pe saptamana.

Despre Le Carrousel

Fondat in 2014, lantul de gradinite Le Carrousel include 3 unitati private de invatamant, cu predare in limbile franceza si engleza, situate in sectorul 1, al Bucurestiului, in zonele Calea Dorobantilor, Bulevardul Pipera si Herastrau.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre sunt functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!