LEGO Group deschide oficial reprezentanta din Romania

17 septembrie 2012, 16:10

LEGO Group, de origine daneza, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de joaca din lume, îsi deschide oficial reprezentanta directa pe piata din Romania.
LEGO Group deschide oficial reprezentanta din RomaniaLEGO Group, fondat de catre me?terul tamplar Ole Kirk Christiansen in urma cu 80 de ani, a avut o evolutie spectaculoasa, fiind astazi prezent in peste 130 de tari. Celebra caramida LEGO® este cunoscuta si apreciata de copiii din intreaga lume, devenind un adevarat simbol, iar brandul LEGO® este unul dintre cele mai cunoscute la nivel global.

Extinderea LEGO Group pe piata din Romania face parte din strategia Grupului de extindere in Europa de Est. Romania reprezinta un motor de crestere in regiune, piata locala de jucarii aflandu-se in curs de maturizare.
LEGO Group deschide oficial reprezentanta din RomaniaFiliala din Romania a LEGO Group a fost infiintata la sfarsitul anului 2011, dar ?i-a inceput oficial activitatea la 1 ianuarie 2012. Este condusa de John Ungermand, Senior Director Emerging Europe. Brandul LEGO este in acest moment lider pe piata locala de jucarii1, inregistrand o dublare a cotei de piata in perioada iulie 2011 -  iulie 20122.

Prin deschiderea unei reprezentante directe in Romania, obiectivele LEGO Group sunt legate de contribu?ia la dezvoltarea acestei piete prin investitii substantiale atat in modernizarea raioanelor de jucarii din magazine cat si prin informarea parintilor cu privire la rolul pozitiv pe care jucariile de constructii il au in dezvoltarea imaginatiei, atentiei si creativitatii copiilor.
LEGO Group deschide oficial reprezentanta din Romania “Misiunea LEGO Group este aceea de a inspira si dezvolta constructorii de maine si speram ca prin prezenta companiei in Romania sa putem contribui la cresterea armonioasa a urmatoarelor generatii”, declara John Ungermand, Senior Director Emerging Europe.

Implicarea in procesul educational este una dintre valorile de baza ale companiei, parteneriatul cu institutii educationale fiind o traditie a LEGO Group.
LEGO Group deschide oficial reprezentanta din RomaniaOdata cu lansarea oficiala pe piata din Romania, LEGO Group sustine programul educational Orasul meu prin donarea unui camion de caramizi LEGO®, reprezentand 5.6 tone de elemente de constructie in valoare de 250.000 Euro de care vor beneficia copii din aproximativ 150 de scoli din mediul urban si rural. Programul educational este desfasurat de Junior Achievement Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei, iar prin investitia in educatie oferita de LEGO Group, elevii vor simula construirea si dezvoltarea unui oras, luand in calcul impactul deciziilor lor asupra locuitorilor, antreprenorilor si mediului.
LEGO Group deschide oficial reprezentanta din Romania“Credem ca procesul de invatare este mai eficient pentru copii atunci cand acestia sunt implicati activ in constructia unui lucru care are o semnificatie personala pentru ei. Acesta este principiul ce sta la baza filozofiei sistemului de invatare LEGO: dobandirea abilitatii de a gasi solutii noi si diferite unor probleme tot mai complexe. Din acest motiv ne straduim sa inspiram copiii pentru ca ace?tia sa creasca in spiritul creativitatii si al gandirii inovative”, declara Jørgen Vig Knudstorp, CEO LEGO Group.

Acest program reprezinta un prim pas al unui angajament sustenabil prin care LEGO Group isi propune sa sustina educatia in tara noastra.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!