In spatiu cu Ella - Descopera cea mai noua aventura intergalactica numai la Cartoonito

7 iulie 2023, 12:36

In spatiu cu Ella


Alatura-te Ellei si celor mai buni prieteni ai sai, pe masura ce exploreaza un loc de joaca fascinant – Calea Lactee

Premiera serialului Luni, 10 iulie, la ora 16:30

Intr-o lume indepartata, in anul 3021, invaluita in misterul spatiului intergalatic, Ella – o tanara cuprinsa de ambitie si curiozitate - porneste intr-o calatorie spre necunoscutul Caii Lactee. Alaturi de aliatii ei de incredere, Slippy, exploratorul experimentat al spatiului, si Madhu, un extraterestru fascinant, Ella va deschide usile unor noi galaxii uluitoare.

Adaptat pentru cei mai mici, In spatiu cu Ella este o animatie captivanta care aduce in prim plan nu doar divertisment de calitate, ci si o perspectiva educativa si profunda asupra lumii foarte utila pentru tanara generatie, insuflandu-le totodata valori precum curajul, prietenia si explorarea continua a universului inconjurator.

Aceasta noua animatie originala de pe Cartoonito, special conceputa pentru prescolari, dezvaluie nu doar peisajele uimitoare din spatiu, ci si calatoria emotionala si provocarile cu care se confrunta cei trei exploratori in cautarea independentei lor. Insa, spre deosebire de oameni, acestia beneficiaza de un ghid special in aventura spatiala - Maggie, o stea stralucitoare care ii insoteste si ii calauzeste pe parcursul calatoriilor lor in spatiu. In primul sezon al acestei productii spectaculoase, gasca noastra are parte de aventuri uluitoare si autentice, precum cursele de viteza pe inelele lui Saturn sau surfing pe supernove.

Insotiti-o pe Ella intr-o calatorie interplanetara plina de mister si descoperiri - timp in care exploram impreuna limitele universului si ne conectam la emotiile si invatamintele profunde oferite de acest taram interplanetar.

In spatiu cu Ella este mai mult decat o simpla animatie - este o calatorie captivanta si inspirationala in care intalnim personaje inedite, si in care tinerii telespectatori vor fi incurajati sa-si descopere propriile curiozitati si sa-si dezvolte abilitatile in explorarea lumii inconjuratoare.

Urmariti calatoriile in spatiu ale celor trei tineri curiosi numai la Cartoonito!
Premiera serialului va avea loc Luni, 10 iulie, de la 16:30.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!