Iesi la aer, fa miscare, ca sa cresti repede mare!

20 februarie 2013, 09:00

Nimic nu este mai important decat sa faci miscare, sa mananci sanatos, sa te joci in aer liber si sa urmezi sfaturile prietenesti ale lui Sportacus, eroul din Oraselul Lenes! Serialul-fenomen, care a fost urmarit pana acum de peste 500 de milioane de copii din intreaga lume, vine la Boomerang in februarie!

Postul Boomerang va difuza zilnic, incepand de pe 25 februarie, ora 13:45, cate un episod din primele doua serii ale Oraselului Lenes, urmand ca cea de-a treia serie, aflata inca in productie, sa fie difuzata de indata ce vor fi finalizate filmarile.
Oraselul LenesCopiii si parintii vor putea urmari impreuna aventurile micutie stefania, care ajunge in Oraselul Lenes, un loc trist si plictisitor, in care nimeni nu face miscare si nu se simte bine. Cu ajutorul lui Sportacus, stefania ii va invata pe copii ca cele mai sanatoase dulciuri sunt fructele, ca dansul si voia buna sunt cele mai placute exercitii fizice si ca lenesii (precum nesuferitul Robbie Rotten) nu au cum sa-i opreasca pe cei care vor sa traiasca sanatos, oricat de multe piedici le-ar pune in cale.


Oraselul Lenes este brandul de divertisment pentru copii care promoveaza intr-un mod amuzant un mod de viata sanatos. Creat de islandezul Magnus Scheving, care este si personaj al serialului, programul a fost difuzat în peste 170 de tari din întreaga lume.
Boomerang  Boomerang  este postul de desene animate care difuzeaza serialele indragite de intreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes, Familia Flintstone. Cartoonito este un bloc de programe dedicat prescolarilor, difuzat zilnic la Boomerang de la orele 08:00, 12:00 si 18:00. Printre serialele de desene animate Cartoonito se numara Oraselul Lenes, Banane in pijamale, Pufosii Ha Ha sau Jelly Jamm. Boomerang face parte din Turner Broadcasting System Europe, care opereaza in Romania si posturile TV CNN, Cartoon Network si TCM. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.bomerang-tv.ro.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!