Iarina Popescu lanseaza piesa "Multumesc!" un cantec cu care micuta artista spera sa ajunga in inimile ascultatorilor de toate varstele

30 ianuarie 2023, 13:07

IARINA POPESCU


IARINA POPESCU este un copil care la doar 9 ani, se poate lauda deja cu „cariera” artistica: a jucat in doua spectacole la Opera Comica pentru Copii (Sunetul Muzici si Madagascar), a reprezentat Romania la prestigiosul festival de muzica de la San Remo Junior 2022, detine cateva premii muzicale importante premii, iar astazi isi arata recunostinta pentru toti cei care au sustinut-o cu piesa „Multumesc”.


Piesa „Multumesc!”, pe care Iarina o lanseaza zilele acestea este chiar despre ea, declara artista, „asa sunt eu, colorata, vesela si optimista. Imi place sa vad lucrurile bune in orice”, recunoaste ea. Autorul piesei este Bogdan Negroiu, solistul trupei El Negro, iar clipul a fost in intregime produs de LunaTech Sound.


„Ma simt tare bucuroasa si norocoasa; cand ma uit la premiile mele imi dau seama ca pregatirea si munca depusa merita din plin” declara mica vedeta cu ochi scanteietori. Cu tot efortul depus zilnic, insa, Iarina gaseste timp sa fie copil: „imi place tare mult sa ies in parc, sa inot, sa dansez, sa skiez, sa ma joc cu prietenele mele, sa facem scenete sau videoclipuri ale unor piese muzicale”. Ba chiar se joaca inca cu papusile, recunoaste ea. Asta cand nu canta la pian, sau danseaza, deseneaza si citeste carti in engleza sau romana, si le face pe toate cu bucurie si entuziasm.

IARINA POPESCU


Ca orice copil, are formatii muzicale preferate: „am doua formatii care imi plac foarte mult, Black Pink si BTS. De la Black Pink imi place de ROSE, pentru felul in care canta si danseaza in acelasi timp”, spune Iarina, declarand ca i-ar placea chiar sa cante alaturi de Rose daca i s-ar ivi vreodata ocazia. Si poate chiar o va face, pentru ca Iarinei nimic nu-i pare imposibil de atins.

A filmat si un clip in care putem vedea atat persoane dragi Iarinei, cat si oameni simpli, de pe strada, pe care artista i-a molipsit cu energia ei: „Le multumesc celor care au acceptat sa danseze cu mine, sa se bucure si sa uite ca au treburi sau se grabesc. In clip am si oaspeti, oameni tare importanti pentru mine… tata, fratele meu Cezar, Teo - profesoara mea de canto, w.Aria, Alessia colegele mele de LunaTech Sound, si nu numai. A fost acolo si mama, dar ea a stat in spate,” a mai declarat micuta artista.

Piesa o poti asculta pe Youtube

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!