Franciza PEPPA PIG este acum parte din LEGO DUPLO

23 ianuarie 2024, 16:04

LEGO® DUPLO®

Bun-venit Peppa Pig! Bun-venit Daddy Pig!


Grupul LEGO, Hasbro si Merlin Entertainments isi unesc fortele pentru a crea produse si experiente de joaca PEPPA PIG

Grupul LEGO, Hasbro si Merlin Entertainments vor aduce impreuna la viata unul dintre cele mai vesele si indragite personaje sub forma de LEGO® DUPLO® - PEPPA PIG!

Chiar la timp pentru cea de-a 20-a aniversare a lui PEPPA PIG, cele trei companii sarbatoresc purcelusa preferata a tuturor, oferind noi experiente pentru cei mici.

Cu angajamentul comun de a crea si de a oferi experiente de joaca minunate copiilor din intreaga lume, brandurile vor introduce noi modalitati prin care prescolarii se vor bucura de indragitul si celebrul personaj PEPPA PIG, cunoscut pentru grohaiturile si chicotelile sale simpatice si, desigur, bucuria sa de a se arunca in balti noroioase.


„PEPPA PIG este un personaj extrem de cunoscut, iar fanii LEGO ne-au cerut de ani de zile sa facem acest parteneriat, astfel ca era firesc ca cea mai populara purcelusa din lume sa prinda viata in seturi LEGO. Suntem, astfel, incantati sa concretizam aceasta colaborare alaturi de echipa extraordinara Hasbro", spune Roberta Cardazzo, Design Manager pentru Grupul LEGO.

„Peppa este cunoscuta pentru increderea ei in sine, capacitatea de a se exprima usor si de a dezvolta noi abilitati. Ea face fata sarcinilor si obstacolelor de zi cu zi cu farmec si curiozitate, si ii inspira pe copii sa fie rabdatori si sa invete sa imparta cu altii. Copiii mici pot fi creativi cu seturile Peppa si pot trai povesti prin intermediul figurinelor emblematice, in timp ce invata despre grija fata de natura, prietenie si rutina zilnica. A fost o bucurie sa o aducem pe Peppa la viata prin aceste produse si speram ca LEGO DUPLO PEPPA PIG va starni multe rasete si va aduce momente de bucurie oriunde va merge.”

Aceasta colaborare va face ca PEPPA PIG sa prinda viata sub forma de caramizi LEGO DUPLO pentru prima data, precum si in cadrul atractiilor si caruselelor incredibile din parcurile tematice Merlin. Primele experiente vor fi lansate in acest an in Germania si Danemarca, inclusiv singura zona LEGO DUPLO PEPPA PIG din lume la LEGOLAND® Billund si noul parc PEPPA PIG din Gunzburg, in Germania, situat langa parcul LEGOLAND® Deutschland. Experientele din parcurile tematice vor aduce la viata seturile LEGO DUPLO PEPPA PIG, scenele emblematice si personajele din serialul TV in aventurile PEPPEI din viata reala.

„Timp de 20 de ani, formatul PEPPA PIG s-a concentrat asupra povestilor care reflecta vietile reale si primele experiente ale prescolarilor din intreaga lume. Fiindca cei mici sunt in prim planul brandului, recunoastem importanta colaborarii cu cei mai buni parteneri din industrie, pentru a oferi jucarii si experiente potrivite celor mai mici fani ai ei”, a declarat Casey Collins, President of Licensed Consumer Products pentru Hasbro. „Grupul LEGO si Merlin impartasesc un obiectiv comun alaturi de Hasbro si PEPPA, acela de a concepe experiente de joaca special pentru cei mici, oferindu-le copiilor increderea de a trata fiecare prim pas ca pe o noua aventura si de a sari cu incredere in toate baltile noroioase ale vietii.”

Inca de la premiera indragitului serial de televiziune animat in 2004, PEPPA PIG i-a incurajat pe copii sa se avante impreuna in lumea din jurul lor si sa o exploreze din plin. Avand-o alaturi pe cea mai buna prietena a lor, Peppa, prescolarii capata increderea de a trata fiecare prim pas ca pe o noua aventura - de la cea de zi cu zi pana la cele mai memorabile momente din vietile lor. Aflat la cel de-al 10-lea sezon, serialul de televiziune animat PEPPA PIG este difuzat de 20 de ani in peste 180 de teritorii. Avand acest succes la nivel mondial, brandul se conecteaza cu consumatorii din toate punctele de vedere, atat ca divertisment, cat si in retail, in parcurile tematice, spectacolele care fac inconjurul lumii si multe altele.

Scott O'Neil, CEO Merlin Entertainments, a declarat: „Acesta este un pas inainte extrem de important pentru doi dintre partenerii nostri emblematici, al caror scop este de a oferi momente de distractie si de a educa prin creativitate si joc. Suntem parteneri ai Grupului LEGO de peste 18 ani, iar puterea brandului, care depaseste orice granite si bariere de varste, este de neegalat. Suntem foarte mandri sa ii dam viata PEPPEI PIG de la Hasbro impreuna cu brandul DUPLO, incepand cu noul nostru parc tematic PEPPA PIG din Gunzberg si la LEGOLAND Billund, in timp ce oaspetii nostri isi creeaza amintiri care vor rezista toata viata si invata prin joaca.”

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!