Faceti cunostinta cu Jessica si Marea ei Lume Mica

30 aprilie 2024, 13:44

Jessica si Marea ei Lume Mica

O poveste despre calatoria unui copil mic cu aspiratii mari, în premiera la Cartoonito din 6 mai

Poate ca este mica, dar lumea ei este mare! În acest spin-off pentru prescolari al serialului Craig si Dumbrava, nominalizat la premiile Emmy, o urmarim pe sora mai mica – Jessica - în propriile ei aventuri legate de a deveni un copil mare!

Dornica sa creasca si sa exploreze, Jessica întalneste noi prieteni si îsi asuma noi provocari, mari si mici deopotriva - de la a-si aminti rutina de culcare pana la a-si salva jucariile dintr-o furtuna. Nu reuseste întotdeauna sa faca totul cum trebuie, dar cu ajutorul familiei, al prietenilor si al imaginatiei sale, Jessica castiga datorita perseverentei sale.

Faceti cunostinta cu personajele principale: Jessica, o eleva aventuroasa de clasa întai care este pregatita sa îsi castige statutul de copil mare; familia ei, printre care Nicole, Duane, Jojo, Craig si Bernard, care o inspira si îi insufla curajul de a se avanta în necunoscut. Si prietenii ei, Unchiul Mic - jucaria preferata a Jessicai si consultantul ei principal; Jessica cea Mare, amalgamul a tot ceea ce Jessica îsi imagineaza ca ar fi un adult perfect. Stanleigh, supereroul de sase ani, Jessica E., fluturele social extrem de competitiv. Si multi altii.

Avand în vedere ca reprezentarea unor tipologii cat mai variate este o prioritate fundamentala pentru serial, „Jessica si marea ei lume mica" le va permite prescolarilor sa se regaseasca atat pe ei însisi, cat sa si îi identifice pe colegii si membrii familiei lor ca fiind personaje diferite din punct de vedere comportamental dar fiind totodata membrii aceleaiasi comunitati social-culturale -  puternica, creativa, capabila si interconectata.  

Reluandu-si rolurile din „Craig si Dumbrava", în „Jessica si marea ei lume mica" joaca Lucia Cunningham (Jessica), Phillip Solomon (Craig), Phil LaMarr (Bernard) si Kimberly Hebert Gregory (mama Nicole). Lucia Cunningham, care îi da voce Jessicai, a declarat: „Este foarte frumos ca lumina reflectoarelor este de data aceasta asupra Jessicai, pentru ca simt o legatura solida cu ea.” Aceasta adauga: „Îmi aminteste foarte mult de mine si de sora mea”. Cunningham mentioneaza ca „Jessica si marea ei lume mica” este o întreupere amuzanta de ritm pentru abordarea unor subiecte sensibile cu copiii.

Tiffany Ford, realizatoare, producatoare executiva, co-creatoare si ea însasi mama, exprima ca serialul reflecta o etapa din viata ei cu care rezoneaza datorita fiului ei, aflat acum la o varsta frageda. Ea afirma ca munca la emisiune a învatat-o multe despre cum sa fie parinte.

Alaturati-va Jessicai în marea ei lume mica. Povestile Jessicai au scopul de a le oferi copiilor încrederea de care au nevoie pentru a încerca ceva nou si de a-i inspira sa persevereze. Jessica nu este perfecta, dar este rezilienta.

  

Jessica si marea ei lume mica are premiera la Cartoonito Romania luni, pe 6 mai.

Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!