E timpul pentru joaca! BOOMERANG lanseaza aplicatia THE HAPPOS FAMILY PLAYTIME

21 februarie 2019, 14:18

Boomerang invita copiii sa exploreze, sa se joace si sa isi dezvolte creativitatea cu cea mai noua aplicatie gratuita – The Happos Family Playtime

 The Happos Family Playtime

 

Aplicatie disponibila gratuit incepand de astazi in App Store si Google Play

Turner extinde franciza Boomerang, The Happos Family, cu lansarea primei aplicatii dedicate: The Happos Family Playtime. Copiii vor putea sa se aventureze alaturi de personajele lor preferate din serial prin intermediul jocurilor interactive si al activitatilor multiple, explorand in acelasi timp o multime de destinatii in care jocul este plasat. AplicatiaThe Happos Family Playtime a fost lansata astazi la nivel international si poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.

Aplicatia The Happos Family Playtime le ofera copiilor cu varsta intre patru si sase ani posibilitatea de a se distra si de a se juca prin rezolvarea de probleme simple care ii vor determina sa exploreze o multime de posibilitati. Cei mici pot alege dintr-o multime de locuri tematice si aventuri, de la petreceri, la calatorii in spatiul cosmic sau chiar nave de pirati. Fiecare zona tematica din joc dispune de o diversitate de jocuri si activitati antrenante – de la alegerea elementelor muzicale pentru petrecere, la construirea de navete spatiale sau cautarea de comori – alaturi de hipopotamii hazlii care sa ii conduca prin acest univers distractiv.

 

Aplicatia a fost dezvoltata si testata tinand cont de abilitatile copiilor, astfel, aplicatia The Happos Family Playtime dispune de o varietate de activitati intuitive. in plus, aplicatia dispune de elemente cinematografice unde cei mici se pot relaxa urmarind episoade din indragitul serial si, de asemenea, pot asculta melodii.

 

The Happos Family, un serial original Boomerang, urmareste viata familiei de hipopotami albastri care locuieste intr-un parc safari. Ziua, parcul este vizitat de o multime de turisti dornici sa-i fotografieze, dar abia dupa plecarea acestora, incepe aventura, caci doar atunci cand oamenii nu sunt prin preajma, hipopotamii ies din apa si se simt in largul lor. Energia lor incredibila si curiozitatea nemarginita ii

 

conduc catre probleme, dar intotdeauna spiritul lor vesel ii face sa gaseasca o solutie…in cele din urma ei sunt niste hipopotami care traiesc pentru a se distra.

 

The Happos Family ii indeamna pe copii sa se joace si sa isi foloseasca imaginatia interpretand diverse roluri: pirati, dansatori, super eroi, astronauti si nu numai. Pe langa milioanele de fani din intreaga lume, serialul The Happos Family a acumulat peste 30 milioane de vizualizari pe YouTube la nivel global. Serialul poate fi urmarit in fiecare zi, de la 14:50, la Boomerang.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!