Disney Junior anunta premiera serialului animat "Prietenii catelusi", pe 9 octombrie

4 octombrie 2017, 09:48

Prietenii catelusi


Prietenii Catelusi, un nou serial animat debuteaza la Disney Junior, pe 9 octombrie la 17:25. Creat de comediantul Harland Williams, serialul este destinat prescolarilor si familiilor lor si prezinta povestea a doi frati catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly. Mereu dornici de aventuri, cei doi pornesc energici in fiecare zi in noi experiente amuzante si pline de invataturi in cartierul in care locuiesc si in alte colturi ale lumii.


Prietenii catelusi

Indiferent daca se imbarca intr-o misiune pentru a-si ajuta stapanul, Bob, sau un prieten care are nevoie, motto-ul catelusilor este ca viata este mai amuzanta cand il ai langa tine pe prietenul cel mai bun. Alaturi de cuplul jucaus se afla o intreaga comunitate de animalute colorate printre care pisica lui Bob, Pisi si Ham, simpaticul caine robot creat de Bob.

Prietenii catelusi

Fiecare episod prezinta doua povesti cu o durata de 11 minute ce evidentiaza similitudinile si diferentele dintre Bingo si Rolly, oferind in acelasi timp lectii pozitive despre prietenie, rezolvarea problemelor, colaborare, creativitate si aventura.

Serialul este produs de Wild Canary impreuna cu Disney Junior.

 

Prietenii catelusi 

 

Noi episoade se difuzeaza in fiecare zi de luni pana vineri la ora 17:25 la Disney Junior.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!