Disney Junior - Atractiile principale ale programului lunii mai

8 mai 2014, 15:55

VESTUL SALBATIC AL SERIFULUI CALLIE
Premiera serialului
Sambata, 10 mai, incepand cu ora 10:40

Luna mai soseste cu premiera unui serial distractiv, Vestul Salbatic al serifului Callie, sambata, 10 mai, incepand cu ora 10:40.
VESTUL SALBATIC AL SERIFULUI CALLIE Noul serial exuberant contine povesti si melodii plasate in coloratul Vest Salbatic. Seriful Callie este o pisicuta adorabila, care este dotata cu un lasou magic si care mentine o atmosfera draguta si prietenoasa in cadrul frontierelor orasului Nice and Friendly Corners. Ea este insotita de credinciosul asistent Peck, o ciocanitoare energica ce-si doreste sa sustina legea, si de cel mai bun prieten al ei, Toby,  un cactus vesnic optimist care vede un potential de distractie in orice.

Vestul salbatic al serifului Callie va fi difuzat in premiera sambata, 10 mai, de la ora 10:40.  


DUMINICI MELODIOASE
Program special
In fiecare duminica din mai, incepand cu ora 10:00

Luna aceasta vom canta, vom dansa si vom asculta muzica in fiecare duminica la Disney Junior, in cadrul programului Duminici melodioase. Acesta contine episoade din Sofia Intai, Doctorita Plusica si Clubul lui Mickey Mouse.

In fiecare duminica din mai, aveti parte de musicaluri magice la Disney Junior, incepand cu ora 10:00.


HENRY DRAGOMONSTRU:
SARBATORIM MAMELE!
Program special
Luni, 26 mai, incepand cu ora 14:20

Henry Dragomonstru este alaturi de noi luna aceasta pentru a-i ajuta pe toti micutii privitori sa-si sarbatoreasca mamele!  

Un calup special de seriale, incepand cu un episod nou din aventurile lui Henry, va fi difuzat incepand de luni, 26 mai, de la ora 14:20. Alti prieteni favoriti precum Zou, Sofia Intai si Doctorita Plusica se vor alatura distractiei, care va culmina cu o alta surpriza pentru intreaga familie: premiera filmului clasic Disney Doamna si vagabondul II. Indragitul film Disney  spune povestea unei perechi nepotrivite – un caine murdar si o catelusa de rasa - care se indragostesc unul de altul si raman impreuna indiferent cat de neobi?nuit ar fi. Aveti parte si de o coloana sonora minunata!

Calupul special Disney Junior care celebreaza toate minunatele mame va fi difuzat incepand de luni, 26 mai, ora 14:20.


WINNIE DE PLUS
PRIMaVARA CU CANGURUL
Sambata, 24 mai, de la ora 11:05

Este primavara – vremea perfecta pentru un episod special din unul dintre cele mai indragite seriale ale privitorilor canalului Disney Junior: Winnie de Plus: primavara cu cangurul, care va fi difuzat sambata, 24 mai, de la ora 11:05.

Este o zi frumoasa in Padurea de O Suta de Acri, iar Cangur, Winnie si Tigru vor sa se joace in soare. Insa, Iepure are nevoie de ajutor la curatenia de primavara. Il pot ei convinge pe Iepure ca este o zi speciala de care ar trebui sa se bucure? Este o poveste animata fermecatoare, bazata pe îndragita creatie a lui A.A. Milne, Plus si prietenii sai.

Urmareste Winnie de Plus: Primavara cu Cangurul sambata, 24 mai, de la ora 11:05.


STIL DE VIATA SANATOS CU DISNEY JUNIOR!
Program special
Miercuri, 19 mai, de la ora 08:50

Ne mentinem frumosi si sanatosi luna aceasta la Disney Junior! O noua serie de episoade scurte numita Vino si ia! debuteaza miercuri, 19 mai,  de la ora 08:50.

Acest serial distractiv si educativ ii invata pe micutii privitori sa aprecieze fructele si legumele. Vino si ia! Ii invata ca este amuzant cum un mar poate fi atat de versatil: poate fi gatit si mancat intr-o placinta, simplu, sau ca parte a unei salate delicioase cu alte fructe. Serialul prezinta fapte amuzante si ii incurajeaza pe copii sa manance diverse fructe si legume!
Vino si ia! va fi insotit de Exercitiile lui Mickey Mouse si episoade de fitnes din Clubul lui Mickey Mouse de luni pana vineri. Distractia incepe miercuri, 19 mai, de la ora 08:50.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!