Destiny Park - cel mai mare centru de edutainment din Europa de Est s-a deschis in Bucuresti

2 septembrie 2022, 09:47

Destiny Park

Urania Cremene a conceput experientele pentru copii

Primul parc de edutainment din Romania si cel mai mare din Europa de Est si-a deschis portile în Bãneasa. Urania Cremene este expertul în parenting care a conceput experientele pentru copii.

Destiny Park se adreseazã copiilor cu varste cuprinse între 4 si 14 ani si reprezintã un univers în miniaturã, în care cei mici pot fi adulti pentru cateva ore sau o zi, avand meserii de oameni mari si fiind plãtiti cu magic-bani pentru ele. Totul sub conceptul de edutainment, adicã de învãtare prin joacã.

Urania Cremene, cel mai îndrãgit expert în parenting din Romania si autoarea All about parenting, a conceput fiecare experientã pe care copiii o vor avea în parc, pentru a îmbina distractia cu învãtarea: “La Destiny Park copiii au ocazia sã descopere lumea asa cum poate nu au mai fãcut-o, cu multã distractie si curiozitate, ghidati de oameni minunati, pregãtiti sã le rãspundã cu cãldurã si empatie de la cele mai ghiduse întrebãri, panã la cele mai serioase dileme cu privire la lume.De ce sã îti aduci copilul la Destiny Park? Pentru cã aici copiii se simt în sigurantã cu oameni instruiti cu tehnici din Metodologia All About Parenting, se simt vãzuti, valorizati si respectati. Ei au ocazia sã îsi hrãneascã nevoia de competentã prin întrebãri la care li se va rãspunde cu calm si cãldurã si îsi pot hrãni nevoia de Autonomie, de Control, pentru cã au spatiu sã exploreze, sã ia decizii si sã facã asta singuri, fãrã mama si tata.”

Cum functioneazã Destiny Park

Micii vizitatori au la dispozitie 43 de experiente de role play din multiple domenii printre care medicinã, industrie alimentarã, mass-media, industrie energeticã, auto, sport, IT si multe altele. Totul este gandit pentru ca cei mici sã învete, prin joacã, ce înseamnã sã fii mare, sã ai responsabilitãti si nu în ultimul rand, sã-ti administrezi veniturile. Fiecare experientã este organizatã într-un cadru specific si este ganditã în asa fel încat copiii sã înteleagã ce înseamnã sã “muncesti” si sã primesti “salariu”, dar si sã te distrezi.

În cele 3 ore si jumãtate cat dureazã o vizitã standard, copiii pot intra în ce experientã îsi doresc, iar în fiecare dintre experiente vor lucra între 15-20 de minute cu Ofiterii de Experientã si animatorii Destiny Park.

Pãrintii au posibilitatea de a se plimba pe strãzile orasului Destiny, îi pot vedea pe copii în toate zonele de experientã, dar nu pot intra cu ei atunci cand acestia realizeazã o activitate.

Accesul în parc se realizeazã doar alãturi de o persoanã adultã, iar pãrintii cu copii peste 8 ani îi pot lãsa în parc sub supravegherea animatorilor.

Parada personajelor Destiny Park

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!