Danone lanseaza o noua editie a "Portilor Deschise" la fabrica din Bucuresti

2 octombrie 2023, 16:22

Imagine vizita fabrica Danone
Danone Romania lanseaza pe 18 octombrie a XI-a editie a programului „Vino Acasa la Danone”, la fabrica de iaurt din Bucuresti. Programul cuprinde vizite ghidate pentru gradinite si scoli care se desfasoara pe intreg parcursul anului scolar.


Micii vizitatori vor calatori pe drumul iaurtului si vor primi raspunsuri la toate intrebarile, de la ce contine reteta produsului Danone preferat si pana la intreg procesul prin care trece laptele pentru a deveni un iaurt delicios.

Ghizii pentru vizitele din fabrica sunt chiar angajatii Danone, dar micii participanti vor avea ocazia sa intalneasca si ajutoarele de pe linia de paletare, mai exact robotii Spider Man, Vasilica, Vasilica cel Mic si Gemenii Arcil.

In cadrul experientei educative, micii vizitatori vor beneficia si de un curs de ergonomie sustinut de un specialist ai partenerilor Danone, ActiveLife.

„Iaurtul Danone s-a nascut la Barcelona, acum mai bine 100 de ani, iar in Romania il producem de peste 24 de ani. Echipa mea deschide cu mandrie portile fabricii atat pentru gradinite, cat si pentru scoli, de mai bine de 10 ani: veti afla si veti vedea cum laptele provenit de la fermieri si gospodari locali devine iaurtul delicios cu care au crescut generatii de copii. Va asteptam cu entuziasm si iaurt bun!”, declara Bogdan Joita, Director al fabricii Danone din Bucuresti.

Anual, peste 5.000 de copii si peste 500 de cadre didactice pasesc pe poarta fabricii Danone Romania din Bucuresti, pentru a afla povestea din spatele celor peste 1 milion de iaurturi care ajung zilnic pe rafturile magazinelor.

Pentru inscrieri, scolile si gradinitele interesate trebuie sa completeze formularul disponibil la adresa www.danone.ro/acasa-la-danone/ cu data si intervalul orar preferat, in categoria „Copii”. O vizita poate acomoda un grup de maximum 30 de persoane si dureaza 60 de minute.

Intrebarile si informatiile suplimentare pot fi adresate la adresa de e-mail comunicare.ro@danone.com.
Adresa fabricii Danone Romania este: Strada Nicolae Canea nr. 96, sector 2 Bucuresti.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!