Cum sa utilizezi corect lantisoarele pentru suzeta cu clips

12 decembrie 2022, 09:17

Cum sa utilizezi corect lantisoarele pentru suzeta cu clips

Lantisoarele cu clips sunt accesoriile perfecte pentru a preveni ca suzeta bebelusului sa cada pe jos si sa se murdareasca. Este important insa sa stii cum sa le folosesti corect pentru a-si atinge potentialul maxim.


Însa, înainte de a vorbi despre modul de utilizare al unui lant suzeta silicon, sa vorbim putin despre alegerea acestora.


Cum sa alegi lantisoare pentru suzete


Este important sa stii ca pe piata exista numeroase tipuri de lantisoare pentru suzeta. Unele mai sigure, altele mai putin sigure. Cel mai bine este sa-ti îndrepti atentia catre cele fabricate din materiale naturale sau din silicon. De exemplu, aceste lantisoare suzeta de la Mushie, cu clipsuri, sunt fabricate din materiale de calitate, care pot fi si o jucarie senzoriala pentru bebelus în timp ce acesta tine suzeta în gura. Margelele de pe acestea sunt de dimensiuni mari si nu au cum sa cada. În plus, sunt fabricate din materiale de calitate premium precum silicon alimentar si sunt complet sigure pentru bebelusi daca se întampla sa le mestece. Lantisoarele pentru suzete care au bile din lemn sunt fabricate din lemn natural, ecologic. Sunt sigure si elegante! De asemenea, snurul de nailon este rezistent la mucegai.


Închizatoarea (clipsul) nu contine plumb, sau alte materiale toxice. De altfel, nicio parte a acestor lantisoare nu contin substante toxice precum BPA, plumb sau ftalati, fiind 100% non-toxice si sigure pentru copii.


Trebuie sa stii însa ca, în cazul în care alegi suzetele bibs supreme si couture vei avea nevoie de un adaptor lant pentru suzeta. Fara acesta nu vei putea atasa lanticul de suzeta. Din fericire, pe Melvelo.ro gasesti diverse culori de adaptoare pentru suzete din care sa poti alege culoarea potrivita care sa se asorteze cu cea a suzetei. 


Cum sa folosesti în mod corect un lantisor pentru suzeta


La o prima vedere, un clips suzeta lemn de suzeta este foarte usor de folosit. De altfel, asa si este, însa trebuie sa stii cateva detalii despre folosirea corecta a acestora pentru a preveni accidentele.


În primul rand, este important sa stii ca un lantici suzeta cu clema este o alternativa sigura pentru copil, atata timp cat acesta nu are o lungime mai mare însa trebuie sa te asiguri ca lantisorul nu are o lungime mai mare de 20 de centimetri. Daca folosesti lantisoare suzeta mai lungi de atat, risti ca acesta sa se înfasoare în jurul copilului, existand pericolul de sufocare.


De asemenea, este important ca în timp ce bebelusul doarme, mai ales daca nu stai langa el, sau pe timp de noapte, sa nu îi lasi suzeta cu lant suzeta, ci fara.


Unde poti atasa lantisorul cu clips pentru suzeta


De obicei, cel mai bun loc pentru a atasa clema lantisorului pentru suzeta este de hainele bebelusului, pe partea superioara a corpului. Umarul hainutei este un loc bun pentru a atasa clipsul, astfel încat suzeta sa ajunga usor la gurita bebelusului.


De asemenea, clipsul pentru suzeta mai poate fi folosit fara probleme cand calatoresti cu masina, iar copilul sta în scaunul special sau chiar în momentele în care iesiti la plimbare în parc, ori drumetii. În acest fel, nu exista riscul ca bebelusul sa-si scape suzeta pe jos cand îti este lumea mai draga, neavand cu ce sa o înlocuiesti.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!