Creativitate, Compasiune, Curiozitate si Curaj - Clubul celor patru C de la Cartoonito

20 octombrie 2022, 16:07

Pe locuri, fiti gata, Cartoonito!

Cartonito


Octombrie este luna in care micii telespectatori se vor bucura de personajele lor animate preferate si de toate aventurile pe care le prezinta noile desene din programul Cartoonito.

Multa bucurie dar si multe invataminte sunt prezentate in fiecare zi la Boomerang, in cadrul programului Cartoonito, difuzat in intervalul 09:00-15:00.

Pentru lunile urmatoare, Boomerang a planificat noi premiere de seriale ca parte a programului Cartoonito, inclusiv seria „CoComelon” si noi episoade din animatia cult „Thomas si Prietenii sai”.

Serialul „Paienjenelul Lucas” prezinta un set de povesti despre fermecatorul paianjen Lucas si prietenii sai. Animatia ne aduce in atentie un grup de prieteni cu personaje unice si caracteristici diferite. Astfel, copiii isi pot alege cu usurinta eroul preferat cu care sa se identifice. Fiecare dintre personaje reprezinta o imagine diferita a autenticitatii si a originalitatii, valori cheie promovate in cadrul programului Cartoonito.

Cartitel este un serial animat care prezinta aventurile unei cartite visatoare si excentrica, dar deosebit de curajoasa si amabila. Actiunea serialului Cartitel se petrece intr-un orasel numit MoleTown pe care Cartitel l-a salvat din mainile gradinarului rau, fapt care i-a adus acestuia recunoasterea si admiratia locuitorilor din MoleTown.

Ciupi Ciup si Ciupercutele - prietenii sai, Lilit si Chep, sunt mici gardieni ai padurii care exploreaza lumea plantelor cu curiozitate si entuziasm. Acestia descopera impreuna cat de distractiva si interesanta poate fi viata in salbaticie. Episoadele sunt pline de actiune, deoarece trioul cauta noi experiente care sa le dezvolte abilitatile, isi testeaza personalitatile dar si limitele.

Datorita acestui nou program difuzat la Boomerang, prescolarii cu varste cuprinse intre 2-5 ani, pot descoperi sub atenta supraveghere a parintilor o lume incluziva si diversa in care copiii sunt incurajati sa se accpte si sa se iubeasca unii pe altii exact asa cum sunt, totul in compania unor personajeautentice din din animatii captivante.

Programul Cartoonito a fost creat si dezvoltat special pentru Boomerang de catre mai multi experti in educatie care au contribuit la crearea si selectia desenelor animate apeland in acest proces la un sistem educational inspirat din psihologie si stiinta moderna si anume - invatarea centrata pe copil, care isi propune sa dezvolte autonomia si independenta acestuia.

Pentru Cartoonito, invatarea centrata pe copil inseamna o atentie considerabila acordata nevoilor si aptitudinilor prescolarilor, precum si o procupare deosebita fata de perspectivele de viitor ale acestora.

Unul dintre principiile esentiale prezentate de Cartoonito este si: „Distractia este buna”, deoarece umorul permite copiilor sa absoarba mai bine continutul pozitiv si educativ.

Pe langa productiile „Paianjenelul Lucas”, „Cartitel”, Ciupi Ciup si Ciupercutele, Cartoonito va mai include:

• Maraton de episoade din serialul „Thomas si Prietenii sai”, Episoadele sezonului 25 vor fi difuzate din 5 noiembrie in intervalul 09:00 – 12:00.
• „Looney Tunes: Bebelusi in scutece in care Bugs Bunny, Daffy Duck, Lola Bunny, Tweety si restul gastii sunt inca copii mici.
• Cocomelon o serie animata educativa prin intermediul careia prescolarii invata ibtr-un mod distractiv lucruri despre lumea inconjuratoare.

Cartoonito difuzeaza zilnic in intervalul 09:00 – 19:00, atat productii in premiera, cat si seriale consacrate pe canalul Boomerang

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!