Copiii din Pitesti, Ploiesti si alte orase se pregatesc pentru 'Dintisorii Veseli'. Cum poti primi vizita echipei?

20 mai 2024, 15:58

Dintisorii Veseli

dm drogerie markt si Colgate anunta lansarea unei noi editii a campaniei „Dintisorii Veseli", menita sa aduca educatie si veselie in gradinitele din Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Ramnicu Valcea si Targu Jiu. Prin acest proiect, micutii din orasele mentionate vor invata importanta igienei orale intr-un mod interactiv si captivant.

Gradinitele din orasele Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Ramnicu Valcea si Targu Jiu sunt invitate sa se inscrie in perioada 20-26 mai, completand un formular simplu pe site-ul https://www.dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli.

Campania propriu-zisa se va desfasura intre 10 si 14 iunie, cand echipa dm si specialistii in igiena orala vor vizita gradinitele selectate.


O noua editie, o noua oportunitate pentru zambete sanatoase

„Dintisorii Veseli" este o initiativa care promoveaza sanatatea dentara de la o varsta frageda, invatand copiii sa acorde atentie igienei orale prin activitati educative si distractive, importante in dezvoltarea unor obiceiuri care contureaza evolutia lor. Prin parteneriatul cu Colgate-Palmolive, campania „Dintisorii Veseli” aduce resursele si suportul necesar pentru a transforma igiena orala intr-un obicei placut si firesc.

In cadrul vizitelor, copiii vor fi intampinati de Crocodintila, mascota preferata, si cate un stomatolog prietenos care le va prezenta tehnici de ingrijire a dintilor, pe intelesul lor. Fiecare copil va primi un ghiozdan cu surprize oferite de dm drogerie markt si Colgate, pentru a-i incuraja sa-si mentina zambetul stralucitor si sanatos.


Importanta educatiei in igiena orala

Medicii stomatologi subliniaza importanta educarii copiilor inca de la o varsta mica in privinta ingrijirii dentare. Statisticile arata ca Romania inca mai are loc de imbunatatit in ceea ce priveste sanatatea dentara, iar specialistii sunt de acord ca educatia timpurie este una dintre cele mai bune optiuni pentru imbunatatirea situatiei.

Campanii precum „Dintisorii Veseli” contribuie semnificativ la schimbarea acestei situatii. Prin invatarea obiceiurilor sanatoase de mici, copiii vor fi mai bine pregatiti sa isi mentina sanatatea orala pe termen lung.


Angajamentul dm drogerie markt

dm drogerie markt este dedicat sa sprijine comunitatea prin initiative care imbunatatesc calitatea vietii. Prin „Dintisorii Veseli”, compania isi reafirma angajamentul fata de sanatatea comunitatii si implicarea in educarea celor mici, promovand igiena orala ca o parte esentiala a unui stil de viata sanatos.


Concernul dm drogerie markt este prezent pe piata de retail din Europa si este un partener activ in domenii precum ingrijire personala, frumusete, dar si sanatate. La nivel national, dm drogerie markt desfasoara initiative importante pentru comunitate, care inspira un stil de viata sanatos in diverse domenii, inca de la intrarea pe piata romaneasca.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!