Ciupi-Ciupi si Ciupercutele vin cu noi episoade la Boomerang!

24 august 2021, 17:26

Incepand de luni, 30 august 2021, ora 18:00, fanii serialului Ciupi-Ciupi si Ciupercutele se vor bucura alaturi de personajele simpatice de noile aventuri in padure. Sezonul 1 continua, iar Ciupi-Ciupi, Lilit si Chep vor intalni noi provocari.

Ciupi-Ciupi si Ciupercutele


Despre serial


Ciupi-Ciupi si prietenii sai, Lilit si Chep, sunt mici gardieni ai padurii, care pleaca in aventuri intr-o lume minunata si salbatica a naturii. Acestia exploreaza si descopera impreuna cat de distractiva si interesanta poate fi viata in salbaticie. Episoadele sunt pline de actiune, deoarece trioul cauta noi experiente care sa le dezvolte abilitatile, isi testeaza personalitatile si limitele.

Ce vor face Ciupi-Ciupi si prietenii?


Ciupi-Ciupi viseaza sa fie la fel de rapid ca prietenul sau din padure. Este convins ca prin talentul lui si-ar dovedi unicitatea fata de ceilalti! Ciupi-Ciupi decide sa organizeze o competitie si se asteapta ca prietenii sai sa nu refuze participarea.

Lui Chep ii place sa studieze si va dori sa invete totul despre ciuperci sau superstitii din padure. in acest scop, el va merge la cel mai intelept dintre ciupercute. Dar oare legendele sunt adevarate?

Premiera noilor episoade din Ciupi- Ciupi si Ciupercutele va avea loc luni, 30 august 2021, de la ora 18:00, la Boomerang. Continua zilnic, pana sambata, 11 septembrie 2021.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!