Ceasul smart NickWatch, destinat parintilor si copiilor, va fi disponibil pe piata din 2022

30 iunie 2021, 14:54

NickWatch

Reteaua de televiziune
ViacomCBS Networks International (VCNI) a anuntat lansarea primului ceas smart NickWatch de catre Nickelodeon, la Mobile World Congress, in Barcelona.

Noul dispozitiv portabil, dedicat familiilor, ofera functii de divertisment si comunicare, impreuna cu tehnologie inovatoare, dezvoltata impreuna cu partenerul tehnic specializat al ViacomCBS. Dispozitivul va fi disponibil pentru cumparare in 2022.

ViacomCBS este cunoscut pentru portofoliul sau de marci iconice care au modelat evenimentele actuale si cultura pop de zeci de ani. Acum, in timp ce privim spre viitor, NickWatch marcheaza o etapa importanta odata cu lansarea primului ceas inteligent conectat care valorifica puterea marcilor noastre de consum. Aceasta lansare strategica a produsului va valorifica IP-ul si continutul nostru pentru a ne consolida si mai mult pozitia de partener comercial de varf, cu diverse medii de comunicare catre consumatori, creand o noua experienta captivanta ”, a declarat Raffaele Annecchino, Presedinte si Director Executiv al ViacomCBS Networks International.

 

NickWatch va oferi copiilor independenta, alaturi de numeroase optiuni de divertisment avand in centru iubitele personaje Nickelodeon. Platforma tehnologica de baza va oferi o linie directa de comunicare catre familie si prieteni, va promova activitatea fizica si ii va ajuta pe copii sa exploreze lumea cu incredere. Fiecare dispozitiv va fi format din: ceasul inteligent, doua bratari de ceas (o bratara jucausa Nickelodeon si inca o bratara pentru adulti, premium) si un dispozitiv de incarcare.

 

NickWatch este conceput pentru a incuraja o comunicare sanatoasa, aducand familiile laolalta si alimentand, in acelasi timp, un sentiment de independenta. Acesta ii ajuta pe copii sa exploreze lumea cu incredere, stiind ca persoanele care au grija de ei sunt la doar o atingere distanta.

 

Puterea jocului: Divertisment pentru Inspiratie si Imaginatie

 

Produsul ii va incuraja pe copii sa aiba un stil de viata activ, promovand activitati fizice si sociale, cu povesti pentru a le stimula imaginatia. Copiii se pot juca singuri sau impreuna cu prietenii care au un NickWatch pentru a porni impreuna in aceeasi misiune.

 

Experientele oferite de NickWatch vor include filtre foto distractive si caraghioase, efecte sonore de miscare si instrumente muzicale care functioneaza in functie de miscarile mainilor. Actualizari periodice ale continutului cu noi jocuri, noi stickere, noi efecte sonore si multe altele vor fi adaugate in permanenta.

 

Comunicare pentru a mentine copiii si parintii conectati

 

Platforma va permite doua moduri principale de comunicare: mesaje text si vocale. Parintele sau tutorele poate trimite mesaje copilului de pe telefonul sau, iar copiii pot raspunde cu mesaje pre-scrise, voce-text, emoji sau fotografii. Copilul isi poate apela parintii/contactele si poate primi apeluri de la contacte pre-selectate. Parintii pot crea grupuri, si trimite mesaje cu stickere, timere, memento-uri, fotografii, mesaje vocale, si pot crea chiar sondaje.

 

Copiii si parintii pot ramane conectati printr-o functie care le va permite tutorilor si membrilor familiei sa vada locatia actuala a tuturor celor din familie prin GPS, Wi-Fi si turnuri celulare, descarcand pur si simplu aplicatia de pe dispozitivul lor.

NickWatch by Nickelodeon a fost dezvoltat in parteneriat cu Watchinu, un start-up israelian de tehnologie, care a construit si va opera dispozitivul printr-un acord de licenta cu VCNI.

 

Preturile de vanzare si partenerii de distributie, precum si disponibilitatea pietei vor fi anuntate ulterior de catre ViacomCBS.

da-ne de veste inapoi la vesti Clopotel Junior

asd

Despre Clopotel Junior

Pe scurt, de ce credem noi ca aici e locul tuturor copiilor intre 3 si 9 ani.



asd

Ce parere aveti?

Loc de scris cum vi se pare Junior. Sincer si pe bune. Va multumim!